14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Resident Evil 7 – πούλησε περισσότερα από 5.1 εκατομμύρια και κέρδισε το βραβείο Best VR Sound!

Η Capcom ανακοίνωσε σήμερα ότι το πάρα πολύ γνωστό παιχνίδι της “Resident Evil 7”, κατάφερε σε παγκόσμια κλίμακα και σε όλες τις πλατφόρμες που κυκλοφορεί, να ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 5.1 εκατομμύρια αντίτυπα!

Επιπλέον, η Capcom αποκάλυψε ότι το «Resident Evil 7» VR κέρδισε το Βραβείο Καλύτερου Ήχου (Best VR ήχου) για το 2018, στα Guild Awards (βραβείο ήχου Game Guild Network, εφεξής Βραβεία GANG).

Το βραβείο GANG είναι ένα σύστημα αναγνώρισης για μουσική και ηχητικά εφέ παιχνιδιών και επιλέγεται από την Association Audio Network, η οποία αποτελείται από εταιρείες που ασχολούνται με την παραγωγή μουσικής παιχνιδιών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ειδικά το παιχνίδι «Resident Evil 7» φέρει μουσική από έγχορδο όργανο, με εντυπωσιακά ηχητικά εφέ, ενώ με την ευέλικτη χρήση της στερεοφωνικής τεχνολογίας που προσφέρει η YAMAHA με το «ViReal», παρουσιάζει υψηλό βαθμό τεχνολογίας και δημιουργικότητας, με τελικό αποτέλεσμα να κερδίσει το βραβείο του καλύτερου VR ήχου.

Δείτε επίσηςXIAOMI Mitu DIY Robot Kit – Ένα φοβερό παιχνίδι από την Xiaomi για μικρά και μεγάλα παιδιά! (Με φωτογραφίες και βίντεο)

Επιπλέον, σύμφωνα με την DSO Gaming, η Capcom έχει ανοίξει άλλα δύο στούντιο αυτό τον μήνα, όπου εκεί θα έχει την δυνατότητα η εταιρεία να παράξει πιο εύκολα 3D ήχο, αλλά και ακόμα καλύτερη μουσική και ειδικά εφέ!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο