20.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Xiaomi Mi Note 4 και Mi Max 3 – Τι κωδική ονομασία θα έχουν και τι επεξεργαστή? Δείτε τι μάθαμε!

Τις τελευταίες δύο ημέρες έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν διάφορες νέες φήμες σχετικά με νέα μοντέλα που μάλλον θα τα δούμε λογικά μέσα στο 2018. Έτσι ακούσαμε κάποια ενδιαφέροντα πράγματα για τα Xiaomi Mi Note 4 και Mi Max 3. Ακούσαμε λοιπόν με τι κωδική ονομασία αναμένεται να κυκλοφορήσουν από την Xiaomi, αλλά το πιο βασικό με τι επεξεργαστή!

Ο Snapdragon 670 ακούγεται ότι θα είναι μέσα στα δύο κινητά, που θα έρθει σαν συνέχεια του Snapdragon 660. Όσο για το τι κωδική ονομασία θα έχουν, σύμφωνα με τα όσα μαθαίνουμε από την ομάδα των XDA Developers, θα έχουν την ονομασία Comet και Sirius. Υπόψιν τα δύο αυτά μοντέλα δεν αναμένεται να τα δούμε σύντομα να βγαίνουν στην αγορά, ενώ φαίνεται ότι οι ονομασίες αυτές είναι για τα δύο κινητά που αναφέραμε, Mi Note 4 και Mi Max 3.

Πέρυσι η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mi Note 3 με τον Snapdragon 660, μία κίνηση που προσωπικά τουλάχιστον, δεν την βρήκα πολύ καλή αφού έκανε ένα κινητό ναυαρχίδα, στο πρώτο των mid-range κινητών. Πάντως αφού το 2 είχε πάρει τον 660, λογικά το Mi Note 3 θα μας έρθει με τον Snapdragon 670. Πάντως σαν ημερομηνία, μην το περιμένετε πριν από τον Σεπτέμβριο.

Δείτε επίσηςYI Mirror Dash Cam – Ο καλύτερος έξυπνος καθρέπτης αυτοκινήτου με διπλή κάμερα από την Yi. Αποκτήστε το τώρα από το κατάστημά της στο Amazon!

Αναφορικά με το Xiaomi Mi Max 3, δεν υπάρχει κάποια χειροπιαστή απόδειξη ότι και αυτό το κινητό θα έχει στα σωθικά του τον Snapdragon 670. Mi Max και Mi Max 2 είχαν για επεξεργαστή τον Snapdragon 625. Οπότε είναι λίγο δύσκολο κατ’ εμέ ξαφνικά να πάρει τέτοια αναβάθμιση το κινητό και να πάει στον 670. Όπως και να έχει το πράγμα, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε περισσότερα στοιχεία για να πούμε με σιγουριά τι θα συμβεί με αυτά τα δύο κινητά.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο