15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Xiaomi Xprint Phone Photo Printer – Αποκτήστε σήμερα από το TomTop πιο φθηνά με το κουπόνι μας τον φορητό φωτογραφικό εκτυπωτή της Xiaomi! (New links added)

Αρχές Φεβρουαρίου σας είχαμε γράψει για ένα φορητό εκτυπωτή που είχε βγάλει η Xiaomi, όπου είχε την δυνατότητα εκτύπωση φωτογραφιών σε πάρα πολύ καλή ποιότητα, στο ειδικό χαρτί που θα βρείτε μέσα στην συσκευασία του. Ο εκτυπωτής είχε ανακοινωθεί τότε στα 64$ περίπου στην Κίνα, ενώ εμείς με το κουπόνι μας θα το πάρετε λίγο πιο ακριβά φυσικά, από το TomTop.

Κατ’ αρχάς να θυμίσουμε για άλλη μία φορά ότι το TomTop μπορεί να σας στείλει την παραγγελία σας χωρίς να πληρώσετε τελωνείο, αρκεί να το επισημάνετε στα σχόλια της παραγγελίας ότι επιθυμείτε να σας σταλθεί με custom free way!

Ο συγκεκριμένος φορητός εκτυπωτής είναι το 153 προϊόν της Xiaomi. Ο XPRINT Pocket AR Photo Printer δεν είναι ένας απλός φορητός εκτυπωτής, αλλά ένα μέσο να κρατήσετε ζωντανά για πάντα στο χαρτί τις αναμνήσεις σας! Δεν λέω καλή η τεχνολογία, αλλά μερικές φορές θέλουμε να κρατήσουμε σε μία φωτογραφία τις πιο σημαντικές στιγμές και να τις βάλουμε σε μία κορνίζα για να τις χαιρόμαστε συνέχεια και με όλους! Με τον φορητό εκτυπωτή της Xiaomi τώρα θα έχετε αυτή την δυνατότητα, και χάρις στο κουπόνι μας θα μπορείτε να το πραγματοποιήσετε πιο φθηνά από το TomTop!

 

O XPRINT Pocket AR Photo Printer της Xiaomi έχει μία φοβερή σχεδίαση. Με το σχετικά μικρό μέγεθος, μπορείτε εύκολα να τον κουβαλάτε μαζί σας όπου πάτε. Το μέγεθός του μπορεί να συγκριθεί με αυτό ενός κινητού, αφού είναι μόλις 13.3 x 8.0 x 2.7 cm και ζυγίζει 237 g. Το χρώμα του, άσπρο κλασσικό αλλά πολύ όμορφο. Οι φωτογραφίες τυπώνονται κατευθείαν από το κινητό, αλλά μόνο στις διαστάσεις 5.4 x 8.6 cm στα 291 x 294 pixels. Η σύνδεση με τον εκτυπωτή γίνεται μέσα Bluetooth, ενώ υποστηρίζει όποια συσκευή υποστηρίζει Android 5.0 ή IOS 9.0.

Αυτό που η ίδια η Xiaomi επισημαίνει σχετικά με τον φορητό εκτυπωτή της, είναι το “AR” που φέρει η ονομασία του. Τι ακριβώς σημαίνει…με την βοήθεια της εφαρμογής που έρχεται με τον εκτυπωτή, μπορεί να πάρει τις φωτογραφίες που μετά τις μετατρέπει σ’ ένα πολύ μικρό βίντεο. Έτσι στο κινητό θα φαίνεται σαν ένα πολύ σύντομο βίντεο που παίζει πάνω στο χαρτί. Σύμφωνα με την Xiaomi, το βίντεο θα διαρκεί μόλις 0.28 δευτερόλεπτα και θα γράφετε στα 120fps. Ένας πολύ ωραίος τρόπος να κρατήσετε τις αναμνήσεις σας με μία κινούμενη φωτογραφία.

Ο εκτυπωτής ο ίδιος έχει μία μπαταρία των 650mAh, επαναφορτιζόμενη. Μπορεί να φορτιστεί είτε κανονικά ή ακόμα και από ένα powerbank εάν χρειαστεί. Μέσα στον εκτυπωτή μπορείτε να τοποθετήσετε μέχρι και 10 φύλλα από το ειδικό φωτογραφικό που μπορείτε επίσης να παραγγείλετε στο TomTop, όπου το έχει σε μειωμένη τιμή λόγο Flash Sales για λίγες ώρες ακόμα. Υπόψιν η φωτογραφία που θα τυπωθεί, εάν την δείτε με το απλό μάτι θα δείτε μία απλή, αλλά πολύ ζωντανή σε χρώματα φωτογραφία, εάν την δείτε μέσω της κάμερας του κινητού και μέσω του προγράμματος που σας είπαμε πιο πάνω, θα δείτε το μικρό βίντεο που σας περιγράψαμε, που είναι φανταστικό! Υπόψιν όλα αυτά γίνονται χάρις το AR που έχει, δηλαδή το Augmented Reality (Εικονική Πραγματικότητα).

Δείτε επίσηςBluboo D5 Pro – Ένα κινητό με 18:9 οθόνη, 3/32 GB και τιμή στα 80€ μόνο από το Flash Sales του TomTop!

Όπως βλέπετε και εσείς, ο φορητός εκτυπωτής XPRINT Pocket AR Photo Printer της Xiaomi είναι παραπάνω από εντυπωσιακός! Χάρις σε αυτόν οι φωτογραφίες δεν θα είναι πια βαρετές και στατικές, αλλά θα έχουν ζωή και προσωπικότητα! Στο TomTop αυτή την στιγμή θα βρείτε τον φορητό εκτυπωτή της Xiaomi στα 89€ με το κουπόνι μας, ενώ θα μπορείτε ν’ αγοράσετε και 20 ειδικά φωτογραφικά φύλλα για να τα χρησιμοποιήσετε με τον εκτυπωτή, πάλι από το TomTop, στα 14.5€ για λίγο ακόμα, αφού τα έχει σε Flash Sales.

[wpcd_coupon id=12109]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

 

P.S. Μόλις είδα ότι το έφεραν και στο Gearbest

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
  1. Αν δεν κάνω λάθος το TOMTOP έχει επιλογή “Duty Free Shipping” ως shipping method που είναι με χρέωση. Οπότε δεν φαντάζομαι απλά με το να γράψουμε custom free way! ο Κινέζος θα τα βάλει από τη τσέπη του για τη καλή του τη καρδιά.

    Είσαι σίγουρος για αυτό που προτείνεις Maddoctor?

    • ΣΕ ερώτηση που έχω κάνει παλιότερα για το πως μπορώ να παραγγείλω και να μην χρεωθώ τελωνείο, αυτό μου είχαν απαντήσει. Υποθέτω μία ερώτηση στο μαγαζί μπορεί να σου λύσει την απορία, αλλά δεν έχω ενημερωθεί να έχει αλλάξει κάτι.

  2. Και εγώ μη νομίζεις έκανα ερώτηση χθες το πρωί στο TOMTOP για ένα αντικείμενο αξίας ~$50 και πήρα την απάντηση της “Duty Free Shipping” επιλογής που ήθελε άλλα $7

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο