22.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

AMD Ryzen – Με επιτυχία εισέρχεται και πάλι η 8η γενιά APU στο Chromebook!

Το Chromebook της Google είναι ένας υπολογιστής που παραδοσιακά μέχρι στιγμής το βλέπουμε μόνο με επεξεργαστή της Intel. Απ’ ότι φαίνεται καινούργια στοιχεία δείχνουν ότι αυτό θα σταματήσει πια και θα επέλθει ριζική αλλαγή!

Τα Chromebook πωλούνται κυρίως στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αγοραστές είναι κυρίως μαθητές και φοιτητές, κατατάσσοντάς τα πρώτα σε δημοτικότητα γενικώς, ξεπερνώντας ακόμα και προϊόντα iPad / Mac και Windows.

Σύμφωνα με μια αναφορά στο XDA, στον κώδικα για το Chromebook του Kahlee, εμφανίστηκε μία αναφορά μέσα στον κώδικα όπου γράφει το τσιπ της APU “Raven Ridge” της AMD.

Το Raven Ridge είναι η APU 8ης γενιάς, η κινητή πλατφόρμα είναι το Ryzen 3 2200U, με δύο τετραπύρηνα threads διπλού πυρήνα, με ενσωματωμένη την κάρτα γραφικών Vega 3, με κατανάλωση ενέργειας που μπορεί να προσαρμοστεί μεταξύ 12 ~ 25W.

 

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/04/oukitel-mix-2-vreite-se-flash-sales-apo-tin-eyropaiki-apothiki-toy-coolicool-choris-teloneio-me-6-64gb-helio-p25-kai-dipli-kamera/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#eee41c” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]OUKITEL MIX 2 – Βρείτε σε Flash Sales από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του Coolicool, ΧΩΡΙΣ τελωνείο, με 6/64GB, Helio P25 και διπλή κάμερα![/su_button]

 

Αν ο κώδικας αυτός βρεθεί και οι άλλες διαμορφώσεις του Kahlee, χωρίς να έχουμε ακόμα κάποιο χρονοδιάγραμμα πότε μπορεί επίσημα να δούμε κάτι από την AMD, αναμφίβολα θα είναι μια άλλη ευκαιρία για την AMD να δείξει τι πραγματικά μπορεί και να επιφέρει μεγάλη αλλαγή!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο