24.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Xiaomi Redmi S2 – Εμφανίστηκε σε Ευρωπαϊκό μαγαζί! Δείτε βίντεο review και Antutu που πιάνει το κινητό!

Σήμερα πραγματικά οι fan της Xiaomi θα πρέπει να την σημειώσουν στο ημερολόγιο τους. Το πρωί λοιπόν σας είχα teaser για το Mi Band 3, πιο νωρίς σας βρήκα αφίσα που λέει την ημερομηνία παρουσίασης του Xiaomi Mi 7 και τώρα σας έχω το Xiaomi Redmi S2, αληθινές φωτογραφίες, βίντεο και το Antutu που πιάνει….από μαγαζί εδώ στην Ευρώπη!!!

Η αλήθεια είναι ότι ξέραμε λίγα σχετικά με το Xiaomi Redmi S2, ότι ετοίμαζε ένα κινητό κυρίως για την Ινδία και την Κίνα και θα είχε σαν επεξεργαστή τον Snapdragon 625, ένα low-end κινητό δηλαδή, πολύ φθηνό. Το περίεργο είναι λοιπόν ότι ενώ ακόμα δεν το έχουμε δει επίσημα, και ενώ ξέραμε ότι είναι για την αγορά της Ινδίας και της Κίνας, τώρα βλέπουμε βίντεο παρουσίαση από ευρωπαϊκό Mi Store, κατά πάσα πιθανότητα της Πράγας (!!!), όπως και το βίντεο με το Antutu είναι από εκεί.

Το κινητό πάντως φαίνεται ότι προορίζεται και για την αγορά του Βιετνάμ, από την αφίσα που βλέπουμε, αφού το έχει στα 3999000 VND (Dong Vietnamese) που σε ευρώ είναι στα 146€! Υπόψιν αυτή πάντως είναι τιμή καταστήματος και όχι η επίσημη, που σίγουρα θα είναι πιο χαμηλή. Απλώς δεν ξέρω με τι κέρδος δουλεύουν στο Βιετνάμ για να σας υπολογίσω πόσο μπορεί να είναι στα γνωστά μας Κινεζομάγαζα ή στην Κίνα.

 

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/04/xiaomi-mi-7-sas-echoyme-tin-imerominia-paroysiasis-apo-poster-poy-vrikame/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Xiaomi Mi 7 – Σας έχουμε την ημερομηνία παρουσίασης από πόστερ που βρήκαμε![/su_button]

 

Βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουμε, το Xiaomi Redmi S2 θα είναι ένα φθηνό κινητό, που έχει ήδη πάρει πιστοποίηση από το 3C και την TENAA και θυμίζει πάρα πολύ το Xiaomi Mi 6X. Τα χαρακτηριστικά που έχει είναι οθόνη 5.99″ με ανάλυση HD+, διπλή πίσω κύρια κάμερα με την μία να είναι στα 12MP και την άλλη στα 5MP, ενώ οι αισθητήρες που θα χρησιμοποιεί θα είναι ή Sony IMX486 ή OmniVision.

Η μπροστινή του κάμερα θα είναι μία των 16 MP που θα συνοδεύεται από LED flash ώστε να μπορεί να πάρει πολύ καλές φωτογραφίες το βράδυ. Όσο για τον επεξεργαστή, θα έχει τον Snapdragon 625, μπαταρία 3080 mAh ενώ για λειτουργικό σύστημα θα έχει Android Oreo με MIUI 9. Επίσημα από την Xiaomi δεν ξέρουμε ούτε πότε θα το δούμε ακριβώς, ούτε που θα μας το παρουσιάσει επίσημα η εταιρεία, παρά μόνο ότι βλέπετε εδώ, τα δύο βίντεο που σας έχω από κάποιο Ευρωπαϊκό μαγαζί Mi Store και την διαφημιστική αφίσα από μαγαζί του Βιετνάμ. Δείτε όμως πρώτα το βίντεο review!

https://youtu.be/r7NuyfEmwb8

Όπως είπα και πιο πάνω, φαίνεται περίεργο που το βλέπουμε ζωντανά πρώτη φορά κάπου σε Ευρωπαϊκό μαγαζί Mi Store. Πάντως στο βίντεο βλέπουμε ένα κινητό σε χρυσό, ενώ ξέρουμε ότι θα κυκλοφορήσει και σε μαύρο και σε ασημί. Στο βίντεο μπορεί κανείς εύκολα να το μπερδέψει με το Xiaomi Mi 6X, αλλά εάν είναι πιο προσεκτικός θα δει ότι είναι διαφορετικές οι γραμμές της κεραίας, με αποτέλεσμα την διαφορετική τοποθέτηση και των διαφόρων αισθητήρων που έχει το κινητό. Επίσης μία άλλη πολύ σημαντική διαφορά, στο βίντεο βλέπουμε ότι το Redmi S2 έχει θύρα 3.5mm για ακουστικά, ενώ ξέρουμε ότι στο 6X δεν υπάρχει τέτοια θύρα.

[the_ad id=”10569″]

Σας έχω βρει επίσης και ένα βιντεάκι που δείχνει το Antutu που πιάνει το Xiaomi Redmi S2 από εκεί μπορούμε να δούμε επίσης ότι θα έχει 3GB RAM  και 32 GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου που μπορούν να επεκταθούν μέσω micro SD.

https://youtu.be/t5YRb4Qg0eA

Η αλήθεια είναι βλέποντας όλα αυτά τα στοιχεία, δύσκολα κατατάσεις το κινητό σαν Low-end, ίσως οριακά σαν mid-end mobile, πάντως σίγουρα φαίνεται να είναι αξιόλογο. Εξάλλου και τα 77665 που φαίνεται και στο βίντεο ότι πιάνει, δεν τα λες και λίγα!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει, όπως και νέα βίντεο που βρίσκουμε και σας ανεβάζουμε!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο