20.9 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Η DxOMark ανακοίνωσε την βαθμολογία που έπιασε η κάμερα του ASUS ZenFone 5

Η εταιρεία DxOMark είναι πολύ γνωστή ανάμεσα στους χρήστες για την αξιολόγηση που κάνει στις κάμερες των κινητών και όχι μόνο. Πριν από λίγο λοιπόν παρουσίασε την βαθμολογία που πιάνει η κάμερα του Asus ZenFone 5.

 

Η βαθμολογία που έπιασε η κάμερα είναι 93 βαθμούς, στο βίντεο έπιασε 86 βαθμούς, ενώ η συνολική του βαθμολογία είναι 90 βαθμοί. Η βαθμολογία αυτή είναι η ίδια με αυτή του Xiaomi Note 3 ενώ είναι ελαφρώς πιο κάτω από αυτή του iPhone 8 (92 βαθμοί).

Βάση την έκθεση της DxOMark, η κάμερα του ASUS ZenFone 5 τραβάει πολύ καλές φωτογραφίες την ημέρα, πιάνοντας αρκετές λεπτομέρειες και δίνοντας ένα καλό δυναμικό πεδίο. Σε άπλετο φως, η ποιότητα της φωτογραφίας που τραβάει συγκρίνονται με αυτές μίας ναυαρχίδας.

Εάν όμως δεν υπάρχει άπλετο φως, η κάμερα του ASUS ZenFone 5 δεν τα πολυκαταφέρνει. Το τελικό αποτέλεσμα έχει θόρυβο, ενώ χάνει σε λεπτομέρειες. Το καλό είναι ότι η ταχύτητα του AF είναι καλή, ενώ τα χρώματα βγαίνουν ικανοποιητικά.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/05/fortnite-battle-royale-me-kerdi-ta-150-ek-to-mina-to-dorean-video-game-eseis-to-paixate/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Fortnite Battle Royale – Με κέρδη τα 150 εκ το μήνα το δωρεάν video game! Εσείς το παίξατε!?[/su_button]

[/su_table]

Τέλος, για να θυμηθούμε τα χαρακτηριστικά της κάμερας του Asus ZenFone 5, έχει διπλή πίσω κύρια κάμερα με 12+5MP, με την κύρια κάμερα να έχει αισθητήρα Sony IMX363 που τον συναντάμε σε Mi MIX 2S και Smartizan Nuts R1, το aperture είναι F/1.8, ενώ υποστηρίζει Dual PD full-pixel dual-core focusing και OIS.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο