16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Xiaomi Mijia Roborock S50 Smart Home Vacuum Cleaner 2nd Generation – Αποκτήστε την σήμερα σε Flash Sales από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του TomTop!

Σας έχω παρουσιάσει κάμποσες φορές τις αυτόματες ρομποτικές σκούπες. Εγώ έχω δύο στο σπίτι, όχι της Xiaomi. Σας τις συστήνω ανεπιφύλακτα αφού κάνουν πολύ καλή δουλειά και κρατάνε το σπίτι καθαρό εύκολα. Έτσι εάν θέλετε ν’ αποκτήσετε μία, το TomTop έχει σε προσφορά για λίγο ακόμα την Xiaomi Mijia Roborock S50 Smart Home Vacuum Cleaner 2nd Generation στην Ευρωπαϊκή του αποθήκη, οπότε δεν υπάρχει απολύτως κανένας φόβος για τελωνείο, ενώ θα σας έρθει άμεσα σπίτι.

Η Xiaomi ρομποτική σκούπα 2ης γενειάς, είναι σε ασημένιο χρώμα. Οι διαστάσεις της σκούπας είναι 35 x 35 x 9.6cm και ζυγίζει 3.5 kg. Διαθέτει δυνατό μοτέρ των 58W, ενώ η μπαταρία του είναι 14.4V 5200mAh.Η ρομποτική σκούπα της Xiaomi μπορεί και να καθαρίζει καλά τον χώρο σας, αλλά και να τον σφουγγαρίσει οπότε να είναι πεντακάθαρος!

Διαθέτει ειδικό δοχείο όπου μπορείτε να βάλετε το νερό που θα χρειαστεί για να σφουγγαρίσει, ενώ σε άλλο ειδικό χώρο μαζεύει τα σκουπίδια που θα βρει μπροστά του. Δέχεται ειδικό προγραμματισμό για να καθαρίσει δύσκολα σημεία και γωνίες, ώστε να μην υπάρχει βρώμικο σημείο στον χώρο σας. Διαθέτει 13 αισθητήρες περιμετρικά που την βοηθούνε να κάνει την δουλειά της σωστά. Μέσω των αισθητήρων που έχει, μπορεί να τροποποιήσει την δύναμη καθαρισμού ώστε να καθαρίσει δύσκολες βρομιές ή μεγαλύτερη ποσότητα σκουπιδιών.

Μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 2000Pa ώστε να φανεί αποτελεσματική. Το ωραίο είναι ότι αφού τελειώσει την δουλειά της, η ρομποτική σκούπα της Xiaomi θα γυρίσει πίσω στη βάση της για να φορτιστεί και να είναι έτοιμη για την επόμενη φορά που θα την χρειαστείτε. Την ρομποτική σκούπα της Xiaomi μπορείτε να την ελέγξετε είτε από την εφαρμογή της είτε από το Mi Home. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να ξέρετε ανά πάσα στιγμή που είναι η σκούπα, ενώ μπορείτε να την προγραμματίσετε ή ενεργοποιήσετε εξ αποστάσεως, ώστε γυρίζοντας σπίτι να το βρείτε καθαρό!

Δείτε και ένα βίντεο για να δείτε πόσο αποτελεσματική είναι

Όπως βλέπετε και μόνοι σας η ρομποτική σκούπα 2ης γενειάς της Xiaomi είναι κάτι που πρέπει να πάρετε. Όταν μάλιστα μπορείτε να την αποκτήσετε από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του TomTop, οπότε θα την αποκτήσετε 100% ΧΩΡΙΣ τελωνείο, τότε νομίζω δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε καθόλου. Βιαστείτε όμως γιατί έχουν μείνει λίγα κομμάτια. Θα την βρείτε για μόλις 459.99$!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο