25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024

Πατέντα αποκαλύπτει τα σχέδια της Xiaomi για τριπλά αναδιπλούμενη συσκευή

Πριν από ένα μήνα, υπήρξαν φήμες ότι η Xiaomi θα επιδείξει ένα τριπλά αναδιπλούμενο smartphone στο MWC τον Φεβρουάριο του 2025 και τώρα αποκαλύφθηκε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που δημοσιεύτηκε από την Εθνική Διοίκηση Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Κίνας που δείχνει πως μπορεί να μοιάζει.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εκδόθηκε τον Δεκέμβριο του 2022 και έκτοτε παραμένει κρυφό. Όπως φαίνεται, ακολουθεί το ίδιο βασικό σχέδιο με το Huawei Mate XT Ultimate, καθώς υπάρχει μόνο μία οθόνη που μπορεί να ξεδιπλωθεί για να είναι πλήρως προσβάσιμη ή να διπλωθεί έτσι ώστε να βλέπετε μόνο το ένα τρίτο της.

Xiaomi Trifold, Πατέντα αποκαλύπτει τα σχέδια της Xiaomi για τριπλά αναδιπλούμενη συσκευή

Το camera island εδώ είναι πολύ μικρότερο από αυτό που έχει το Mate XT, αλλά μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μια πατέντα. Τα μεμονωμένα τμήματα στο τρίπτυχο smartphone πρέπει να είναι αρκετά λεπτά προκειμένου να διατηρηθεί το πάχος της συσκευής σε λογικά επίπεδα όταν είναι διπλωμένη, κάτι που ωθεί τις κάμερες προς τα έξω οδηγώντας σε ογκώδη camera island.

Mε βάση τις φήμες από τον Αύγουστο, αυτό το τρίπτυχο θα είναι μέρος της σειράς Xiaomi Mix. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν αυτό θα είναι το νέο Mix Fold ή μια ξεχωριστή σειρά.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο