26 C
Athens
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2024

vivo X200 Pro: Η σειρά αποκτά έκδοση mini και αναβαθμισμένη κάμερα

Η σειρά vivo X200 θα κυκλοφορήσει στις 14 Οκτωβρίου σε εκδήλωση στο Πεκίνο της Κίνας και θα περιλαμβάνει τα vivo X200 και vivo X200 Pro μαζί με μια μίνι έκδοση, το vivo X200 Pro mini.

Το όνομα αυτού του τηλεφώνου εμφανίστηκε στο Weibo σε μια ανάρτηση από τον υπεύθυνο της vivo Jia Jingdong, ο οποίος καλωσόρισε έναν νέο πρεσβευτή της μάρκας.

vivo x200 pro, vivo X200 Pro: Η σειρά αποκτά έκδοση mini και αναβαθμισμένη κάμερα

Το στέλεχος παρουσίασε την Zheng Qingwen, τενίστρια και νικήτρια του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλείου στο Παρίσι το 2024. Πρόκειται για την πρώτη γυναίκα από την Ασία που κέρδισε το βραβείο.

Το Weibo συχνά αποκαλύπτει τη συσκευή με την οποία γίνεται η ανάρτηση και σε αυτήν την περίπτωση, η Jia Jingdong χρησιμοποίησε το vivo X200 Pro mini.

Αυτό το νέο τηλέφωνο πιθανότατα θα τοποθετηθεί ανάμεσα στο απλό και το Pro. Η vivo πιθανότατα θα ακολουθήσει παρόμοια προσέγγιση με την Apple και το mini θα μοιάζει στο σχεδιασμό με το X200 αλλά θα έχει το υλικό του X200 Pro, συμπεριλαμβανομένης μιας κορυφαίας οθόνης και ενός κορυφαίου chipset. Σύμφωνα με μια πηγή, τα Pro και Pro mini θα έχουν έναν νέο αισθητήρα κάμερας LYT-818.

vivo x200 pro, vivo X200 Pro: Η σειρά αποκτά έκδοση mini και αναβαθμισμένη κάμερα

Η Sony ανέπτυξε τον αισθητήρα χρησιμοποιώντας τη διαδικασία των 22 nm, η οποία είναι 1/1,28″. Θα έχει υψηλότερη αναλογία σήματος προς θόρυβο και κατανάλωση ενέργειας. Τα τηλέφωνα Pro θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν Sony IMX882 και Samsung ISOCELL HP9 για την τηλεφακό κάμερα, και υπάρχει επίσης μια μονάδα IMX921.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο