24.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

GitHub – Για 7,5 δις δολάρια το αγόρασε η Microsoft!

Η Microsoft ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι θα εξαγοράσει το δικτυακό τόπο ανάπτυξης λογισμικού GitHub έναντι 7,5 δις. δολαρίων, σε μετοχές, προκειμένου να αυξήσει την παρουσία της στον κόσμο των προγραμματιστών.

Το GitHub παρέχει εργαλεία για τους developers και, όπως τουλάχιστον το ίδιο υποστηρίζει, είναι ο μεγαλύτερος τόπος φιλοξενίας κώδικα στον παγκόσμιο ιστό, με περισσότερους από 28 εκατομμύρια προγραμματιστές να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα.

Πέρυσι, η Microsoft έκλεισε τον δικό της αντίστοιχο δικτυακό τόπο, το CodePlex, παραδεχόμενη ότι το GitHub αποτελεί τον πρώτιστο προορισμό για τους προγραμματιστές.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/06/bluboo-s3-ena-kinito-me-8000mah-4-64gb-tora-se-exeytelistiki-timi-se-panic-sales-mono-sto-coolicool/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Bluboo S3 – Ένα κινητό με 8000mAh, 4/64GB τώρα σε εξευτελιστική τιμή σε Panic Sales μόνο στο Coolicool![/su_button]

[/su_table]

Η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο