22.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

OnePlus 6 – Αποκτάει επίσημη υποστήριξη TWRP

Όλοι όσοι είναι πιο έμπειροι στην χρήση και όχι μόνο των κινητών με λογισμικό Android, ξέρουν τι είναι το TWRP. Χάρις σε αυτό, και με ξεκλείδωτο τον bootloader, μπορούμε να κάνουμε θαύματα με το κινητό μας και να του περνάμε ότι ROm θέλουμε, εύκολα και γρήγορα, αλλά και πολλά άλλα. Στην λίστα των κινητών που υποστηρίζεται από την εφαρμογή προστέθηκε άλλη μία επίσημα πια, το OnePlus 6.

Το TWRP είναι ένα εργαλείο που αναπτύχθηκε από τους λάτρεις του Android και ονομάζεται TeamWin Recovery Project. Οι κύριες λειτουργίες περιλαμβάνουν την δυνατότητα εγκατάστασης των διαφόρων ROM, την δημιουργία backup, κτλ

Πρόσφατα, το λογισμικό άλλο ένα μοντέλο στην λίστα των κινητών που υποστηρίζει. Έτσι ανακαλύψαμε ότι προστέθηκε και το OnePlus 6 πια. Μην ξεχνάτε ότι το OnePlus 6 μόλις κυκλοφόρησε, οπότε αυτή η ενσωμάτωση στην λίστα των κινητών που υποστηρίζει η εφαρμογή είναι πολύ γρήγορη.

Επιπλέον, άλλα μοντέλα που υποστηρίζονται αυτή τη φορά είναι Huawei P20 Pro , Nubia M2 , Xiaomi Max 2 , HTC Desire 830 , Planet Gemini PDA , Vanzo A315 .

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/06/leeco-letv-le-pro-3-erchetai-apo-tin-eu-apothiki-toy-coolicool-choris-teloneio-me-dipli-kamera-ai-x651-4-64gb-dekapyrino-epexergasti-se-apisteyti-timi/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]LeEco LeTV Le Pro 3 – Έρχεται από την EU αποθήκη του Coolicool, ΧΩΡΙΣ τελωνείο, με διπλή κάμερα AI X651, 4/64GB, δεκαπύρηνο επεξεργαστή σε απίστευτη τιμή![/su_button]

[/su_table]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο