18.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Xiaomi Mi Max 3 – Πήρε πιστοποίηση FCC!?

Τα τελευταία κινητά που μας παρουσίασε η Xiaomi, είναι το Mi 8 και το Mi S2, ενώ περιμένουμε να δούμε το Mi A2 άμεσα θα έλεγα, αλλά και το Mi Max 3, Μάλλον τον άλλο μήνα απ’ ότι μαθαίνουμε. Σήμερα, παρουσιάστηκε ένα έγγραφο από το FCC, όπου δείχνει μία νέα συσκευή της Xiaomi, Μάλλον το Mi Max 3!

Στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC), στο κέντρο πιστοποίησης, εμφανίστηκε σε ένα νέο μηχάνημα από την Xiaomi όπως αναφέρετε, με τον αριθμό FCC ID να είναι ο 2AFZZ-RMSC3DG και ο 2AFZZ-RMSC3CG, για τα μοντέλα M1804C3DG και M1804C3CG. Παρατηρώντας την κωδική ονομασία, πιστεύετε ότι είναι δύο εκδόσεις του ίδιου κινητού τηλεφώνου.

Εκτός από το σύστημα που τρέχει σε MIUI 9, το FCC δεν έδωσε άλλες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με αυτό το νέο μηχάνημα. Θεωρώντας ότι βάση τα όσα ξέρουμε, μάλλον είναι το Mi Max 3 που πολλοί άνθρωποι περίμεναν από καιρό.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/06/xiaomi-redmi-s2-apoktiste-to-apo-to-coolicool-me-koyponi-axias-20-dolarion-kai-asfaleia-teloneioy/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Xiaomi Redmi S2 – Αποκτήστε το από το Coolicool με κουπόνι αξίας 20 δολαρίων και ασφάλεια τελωνείου!!![/su_button]

[/su_table]

Είναι ενδιαφέρον ότι, μόλις πριν από λίγες ημέρες, ένα μοντέλο από την Xiaomi με την κωδική ονομασία M1807E8S πήρε πιστοποίηση 3C, μαθαίνοντας ότι θα υποστηρίζει φορτιστή MDY-08-ES, 18W που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση.

Το Mi Max 3 πιστεύουμε ότι θα έχει για οθόνη μία των 6.99 ιντσών, με αναλογία 18: 9, IPS πλήρη οθόνη, με επεξεργαστή ή τον Snapdragon 710 ή τον Snapdragon 660. Θα διαθέτει πίσω διπλή κάμερα (20 megapixel θα είναι η κύρια κάμερα), ενώ κλασσικά θα έχει μία τεράστια μπαταρία των 5300mAh.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο