15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

9 εκ δολάρια θα πρέπει να καταβάλλει η Apple λόγο του Error 53, αποφάσισε δικαστήριο στην Αυστραλία

Πρόστιμο 9 εκατομμυρίων δολαρίων επιβλήθηκε στην Apple από δικαστήριο στην Αυστραλία, λόγω παραπλανητικών δηλώσεων σε χρήστες iPhone και iPad.

Πέρυσι, πολλοί χρήστες της Apple είχαν λάβει μία ειδοποίηση (Error 53) που απενεργοποιούσε τις συσκευές τους μετά από update. Η εταιρεία είχε αρνηθεί τότε να επισκευάσει συσκευές που είχαν πραγματοποιήσει επισκευές σε μη εξουσιοδοτημένα services.

Η επιτροπή ανταγωνισμού και καταναλωτών της Αυστραλίας σημειώνει, στο πλαίσιο της υπόθεσης, ότι οι μικροεπισκευές που πραγματοποιούν τρίτοι δεν αποτελούν βάση για άρνηση εκτέλεσης service αρκεί να μην επηρεάζουν τα υποσυστήματα της συσκευής. Όσο για την ίδια την Apple, αποδέχτηκε τις κατηγορίες και μάλιστα έδωσε εγγυήσεις στο δικαστήριο ότι δε θα επαναληφθεί τέτοια συμπεριφορά προς τους πελάτες της στο μέλλον.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/06/i-paypal-schediazei-n-apoktisei-tin-etaireia-epexergasias-pliromon-hyperwallet-gia-400-ek-dolaria/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Η PayPal σχεδιάζει ν’ αποκτήσει την εταιρεία επεξεργασίας πληρωμών Hyperwallet για 400 εκ δολάρια[/su_button]

[/su_table]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο