18.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Xiaomi – Νέο κινητό πήρε έγκριση από το FCC που θυμίζει το MI MIX 2S. Είναι το Mi Mix 3!?

Σίγουρα έχετε προσέξει ότι τις τελευταίες ημέρες το μόνο κινητό της Xiaomi που ακούμε είναι το Mi Max 3, όπου λογικά το περιμένουμε μέσα στον μήνα, βάση και τα όσα έχει πει ο ίδιος ο Lei Jun. Σήμερα όμως ανακαλύψαμε ότι πήρε πιστοποίηση άλλο ένα κινητό της Xiaomi, που οι διαστάσεις του είναι παρόμοιες με αυτές του Mi Mix 2S. Ποιο λέτε να είναι αυτό το κινητό τώρα, καινούργιο!?

Το καινούργιο μοντέλο από την Xiaomi, το είδαμε στο FCC στις ΗΠΑ με την κωδική ονομασία M1805E10A. Βάση το σχέδιο που βρήκαμε από το FCC, το κινητό φαίνεται να έχει διπλή πίσω κύρια κάμερα ακριβώς στη μέση, τοποθετημένες κάθετα οι κάμερες. Οι διαστάσεις του κινητού είναι 163mm διαγώνια, ύψος 151mm και πλάτος 76mm. Ποιο είναι αυτό το κινητό δεν ξέρω, αλλά λόγο των διαστάσεων πρέπει να μιλάμε για το Xiaomi MI MIX 3! Οι διαστάσεις του Mi Mix 2S είναι 75.5 x 151.8 x 7.7 mm.

Από τις διαστάσεις, υποθέτουμε ότι η αναλογία οθόνης είναι 18:9, οπότε μιλάμε για μία οθόνη που θα είναι 5.7 – 6 ίντσες το πολύ, εάν χρησιμοποιεί κάτι σαν notch και αυτό. Επίσης μην ξεχνάτε ότι το Mi Max 3 αναμένεται να έχει για οθόνη 6.9 ίντσες, οπότε σίγουρα δεν είναι αυτό το κινητό που βλέπουμε εδώ.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/07/xiaomi-xyristiki-michani-me-treis-kefales-ena-aparaitito-ergaleio-gia-kathe-andra-me-fotografies-kai-vinteo/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#18db07″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Xiaomi ξυριστική μηχανή με τρεις κεφαλές – Ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε άνδρα (με φωτογραφίες και βίντεο)[/su_button]

[/su_table]

Σύμφωνα με την γραμμή παραγωγής της Xiaomi, αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποιο κινητό της που να έχει ακριβώς στο κέντρο διπλή κάμερα. Το μόνο συμβατό μοντέλο με αυτή την διάταξη είναι το Redmi Pro, που έβγαλε η Xiaomi πριν δύο χρόνια και έχει παρόμοιες διαστάσεις ( 76.2 x 151.5 x 8.2 mm ). Αυτό δίνει στο κινητό άλλη μία πιθανότητα, να είναι το Xiaomi Redmi Pro 2, αλλά δεν το ξέρουμε ακόμα. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι στο πιστοποιητικό φέρει την ονομασία “POCOPHONE”.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο