13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Xiaomi – Η τιμή της ξεπέρασε τα 22 δολάρια Χονγκ Κονγκ, με την αγοραία αξία να φτάνει τα 500 δις!

Σήμερα, με το που άνοιξε η αγορά στο ΗΚ, η μετοχή της Xiaomi ξεκίνησε με άνοδο κατά 5% σε σχέση με το προηγούμενο κλείσιμο, φτάνοντας έτσι πάνω από 22$ ΗΚ, που είναι νέο ρεκόρ για την τιμή της μετοχής, φτάνοντας έτσι η αγοραία αξία της εταιρείας στα 500$ δις ΗΚ.

Μέχρι στιγμής η τιμή της μετοχής έχει κυμανθεί μεταξύ 17-22$ ΗΚ, ενώ η τελική τιμή IPO της Xiaomi είναι 17$ ΗΚ, το οποίο σημαίνει ότι η κεφαλαιαγορά είχε λάβει μόνο το κατώτερο όριο του εύρους τιμών της Xiaomi που είναι τα 17$ ΗΚ.

Μετά από αυτόν τον γύρο που διέρχεται από 22 δολάρια Χονγκ Κονγκ, η μελλοντική τάση της Xiaomi αξίζει να μελετηθεί γιατί με τα στοιχεία αυτά φαίνεται ότι ο λόγος τιμής-κέρδους έχει ξεπέρασε τις 50 φορές, ένα νούμερο μεγαλύτερο από αντίστοιχα σε Tencent, Alibaba και Weibo.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο της Xiaomi, η Xiaomi είναι μία εταιρεία υλικού. Ουσιαστικά το 90% της επιχειρηματικής δραστηριότητας της εταιρείας είναι η πώληση υλικού, δηλαδή κινητών και gadget. Από το κινητό μόνο, η εταιρεία έχει επιχειρηματικό εισόδημα του ύψους των  80.564 εκ. γουάν, ποσοστό επί των συνολικών εσόδων στο 70,3%, ενώ από την πώληση καταναλωτικών αγαθών, τα έσοδα είναι 23.448.000.000 γουάν, ποσοστό επί των συνολικών εσόδων στο 20,5%. Τέλος τα έσοδα από υπηρεσίες Internet ήταν 9.496 δις γουάν, αντιπροσωπεύοντας το 8,6% επί των συνολικών εσόδων.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/07/xiaomi-mijia-roborock-s50-smart-robot-vacuum-cleaner-apoktiste-tin-simera-apo-tin-eyropaiki-apothiki-toy-coolicool-stin-chamiloteri-timi-choris-teloneio-kai-me-ekptotiko-koyponi/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#18db07″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]XIAOMI MIJIA ROBOROCK S50 Smart Robot Vacuum Cleaner – Αποκτήστε την σήμερα από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του Coolicool στην χαμηλότερη τιμή, ΧΩΡΙΣ τελωνείο και με εκπτωτικό κουπόνι![/su_button]

[/su_table]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο