26.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Xiaomi Mi Max 3 – Ανακοινώνεται αύριο με τιμή από ???? γουάν

Πριν από λίγο κυκλοφόρησε στο επίσημο κανάλι της Xiaomi στο Weibo μία αφίσα όπου μας ανακοίνωνε την επίσημη παρουσία του Mi Max 3 για αύριο το πρωί στις 10 ώρα Κίνας, λέγοντας και την τιμή….!

Το Xiaomi Max είναι το πρώτο μοντέλο που κυκλοφόρησε από την Xiaomi και χρησιμοποιεί μία πραγματικά μεγάλη οθόνη, ένα χαρακτηριστικό που το βλέπουμε και στο 3, αφού θα έχει μία οθόνη 6.99 ίντσες, δηλαδή σαν να έχετε ένα 7άρι tablet!

Βέβαια, η έκδοση που βλέπουμε εδώ στην αφίσα αναφέρει ότι για επεξεργαστή θα έχει τον Snapdragon 636, 5500mAh μπαταρία, πίσω διπλή κύρια κάμερα με ανάλυση 12MP+5MP, ενώ η ανάλυση της μπροστινή κάμερας είναι στα 8MP.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/07/prosfores-kai-koyponia-apo-to-banggood-mono-g/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#18db07″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Προσφορές και κουπόνια από το Banggood μόνο για τους αναγνώστες του iTechNews.gr[/su_button]

[/su_table]

Όσο για την τιμή αυτού….ξεκινάει από 1_99 γουάν, δηλαδή εάν είναι 1099 γουάν, μιλάμε για 164$. Πόσο θα είναι πραγματικά, εγώ πιστεύω εκεί, εσείς τι λέτε!?

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο