16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Qualcomm Snapdragon 855 – Παράγεται ήδη και θα εφοδιάσει τις ναυαρχίδες του 2019!

Σήμερα το πρωί, όποιος τουλάχιστον βλέπει και τις αναρτήσεις του site στη σελίδα μας στο Facebook, θα είδε ότι αναφέρθηκαν σε ένα καινούργιο επεξεργαστή, τον Snapdragon 855, και μάλιστα τον είδα σε μέτρηση του Geekbench! Θα μου πείτε αμέσως που πότε πως, αφού ο 855 δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα! Και όμως απ’ ότι φαίνεται η Qualcomm δεν θέλει να την πιάσουν εξ απηνής, τον έχει ετοιμάσει μυστικά και μάλιστα έχει προχωρήσει σε μαζική παραγωγή!

Μην ξεχνάτε πέρυσι ότι ο 845 είχε ανακοινωθεί σε μία συνάντηση τύπου στη Χαβάη την πρωτοχρονιά, οπότε αναλογικά έχουμε ακόμα καιρό ή έτσι πιστεύαμε τουλάχιστον. Πρόσφατα, ο Roland Quandt, ένας πολύ γνωστός χρήστης του Twitter που στο παρελθόν μας έχει αποκαλύψει πολλά νέα, είπε σε μήνυμα του ότι ο Snapdragon 855 έχει ήδη κατασκευαστεί από την εταιρεία και μάλιστα έχει μπει στο στάδιο της μαζικής παραγωγής από αρχές του μήνα! Κάτι τέτοιο μεταφράζετε σε ότι θα είναι προς διάθεση στους κατασκευαστές κινητών το φθινόπωρο, για να το δούμε στα επόμενα μοντέλα τον χειμώνα του 2018-2019! Αναμφισβήτητα θα είναι ο επόμενος επεξεργαστής όλων των νέων ναυαρχίδων που θα βγούνε, αλλά ποιος θα το πάρει πρώτος, δεν το ξέρουμε ακόμα φέτος.

Σύμφωνα με τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον, πρώτοι ήταν οι Samsung και αμέσως μετά η Xiaomi. Συγκεκριμένα πέρυσι η Samsung ήταν η πρώτη παγκοσμίως, ενώ η Xiaomi ήταν η πρώτη στην Κίνα που έφερε τον Snapdragon 845. Βέβαια φέτος μαθαίνουμε ότι ίσως έχουμε μία έκπληξη στο φωτοφίνις και τελικά πρώτη εταιρεία να μην είναι ούτε η Samsung, αλλά ούτε και η Xiaomi! Και θα με ρωτήσετε…ποιος θα είναι τότε!? Ε λοιπόν οι φήμες λένε ότι θα είναι η Lenovo! Ναι η Lenovo όπου θα μας παρουσιάσει το πρώτο 5G κινητό παγκοσμίως! Εάν ισχύει αυτό, τελικά θα γίνει δυνατό ματς στο τέλος που σίγουρα θα είναι πολύ συναρπαστικό!

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/07/paroysiasi-tis-ilife-v5-mia-exypni-rompotiki-skoypa-etoimi-gia-kathe-doyleia-tora-kai-se-flash-sales-apo-to-gearbest-me-fotografies-kai-vinteo/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#18db07″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Παρουσίαση της ILIFE V5 – Μία έξυπνη ρομποτική σκούπα έτοιμη για κάθε δουλειά τώρα και σε Flash Sales από το Gearbest (με φωτογραφίες και βίντεο)[/su_button]

[/su_table]

Ήδη ξέρουμε ότι τα πρώτα 5G κινητά θα τα δούμε το 2019, μάλλον προς το τέλος του πρώτου εξαμήνου. Άρα ο 855 θα υποστηρίζει το 5G. Η εμφάνιση αυτή θα ταράξει σίγουρα τα νερά της αγοράς, αφού πολλοί κατασκευαστές θα θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτή την ευκαιρία για να κερδίσουν κάποια καλή θέση στις πωλήσεις. Οπότε όποιος πάρει πρώτα τον 855, θα έχει καλύτερη θέση στον τερματισμό.

Όσο για το πότε θα δούμε και επίσημα τον Qualcomm Snapdragon 855…τον χειμώνα κλασσικά. Εμείς πάντως αμέσως μετά σας έχουμε μία έκπληξη!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο