22.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Nvidia – Διαρροή δείχνει ότι η επόμενη γενιά καρτών της εταιρείας θα κυκλοφορήσει σε 7 ημέρες!

Η NVIDIA πρόσφατα κυκλοφόρησε μια νέα γενιά καρτών γραφικών της σειράς Quadro RTX. Μάλιστα η Huang Renxun την ονόμασε το μεγαλύτερο άλμα στη βιομηχανία GPU τα τελευταία 12 χρόνια!

Το θέμα είναι ότι ή η ίδια η NVIDIA ανεπίσημα μάλλον ή κάποιο που είναι μέσα στα πράγματα και είναι διατεθειμένοι να μοιραστούν μαζί μας αυτά που ξέρουν, λένε περίεργα πράγματα για μία νέα κάρτα που είναι να μας παρουσιάσει η εταιρεία σε μερικές ημέρες που θ’ αφήσει όλους άφωνους!

Χθες το βράδυ μέσα στα μυστικά κανάλι του Weibo, κυκλοφόρησε για λίγους μία αφίσα από την Gainward, σε εκτυφλωτικό πράσινο φως, να έχει μία μυστηριώδης προειδοποίηση ότι κάτι θα γίνει σε 7 ημέρες. Εάν δείτε πάντως την αφίσα, καταλαβαίνει κανείς ότι σε 7 ημέρες και συγκεκριμένα στις 22 Αυγούστου, θα δούμε μία νέα κάρτα γραφικών.

Η NVIDIA θα φιλοξενήσει τα παιχνίδια της GeForce κατά τη διάρκεια της επίδειξης παιχνιδιών της Κολωνίας στη Γερμανία, η οποία συμπίπτει με αυτή την ημερομηνία. Υπάρχουν φήμες ότι η νέα κάρτα θα κυκλοφορήσει στις 21 Αυγούστου, που μάλλον δεν ισχύουν.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/08/motorola-paroysiazei-tria-nea-kinita-to-ena-th-anavathmistei-se-5g/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#18db07″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Motorola – Παρουσιάζει τρία νέα κινητά! Το ένα θ΄αναβαθμιστεί σε 5G![/su_button]

[/su_table]

Από την προειδοποιητική αφίσα, καταλαβαίνουμε ότι η νέα κάρτα γραφικών θα έχει μια λύση ψύξης τριών ανεμιστήρων. Βάση τις διαστάσεις που φαίνονται στην εικόνα, οι δύο πλαϊνοί είναι ίδιοι σε διαστάσεις, ενώ ο κεντρικός είναι μεγαλύτερος.

Βέβαια όπως καταλαβαίνετε η ύπαρξη τριών ανεμιστήρων, μπορεί να είναι μία πολύ καλή δροσερή λύση, σίγουρα θα αυξάνει τις απαιτήσεις σε ενέργεια. Σίγουρα μόλις μάθουμε κάτι περισσότερο θα σας το πούμε.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο