22.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Xiaomi Mi Mix 3 – Έρχεται με Snapdragon 855!?

Χθες σας γράφαμε σχετικά με τα σχέδια της Qualcomm σχετικά με τον Snapdragon 855. Σήμερα βρήκαμε πληροφορίες σχετικά με το αναμενόμενο Xiaomi Mi Mix 3 τι χαρακτηριστικά θα έχει.

Αν και αυτή την στιγμή όλοι ασχολούμαστε ακόμα με το Mi 8 και ειδικότερα με το Antiroll Back που μάθαμε ότι θα ισχύει καθώς και την μείωση της τιμής των Mix 2/2S, τώρα το μόνο που περιμένουμε να δούμε τους επόμενους μήνες είναι το Mi Mix 3. Βρήκαμε λοιπόν σε μία σελίδα της Mi στην Ινδία, ένα render της νέας έκδοσης, με το τι χαρακτηριστικά αναμένετε να φέρει αλλά και την τιμή του!

Όπως βλέπετε η τιμή του Mi Mix 3 αναμένετε ότι θα είναι στην Ινδία στις 37999 ρούπιες, περίπου 538$ δηλαδή.

Όσο για το τι μάλλον θα περιέχει και θα είναι σχεδιαστικά…το Mi Mix 3 φαίνεται να έχει σχεδόν 100% αναλογία οθόνης προς σώμα με ένα μικρό πλαίσιο να φαίνεται στο πάνω μέρος αλλά όχι σαν notch. Εάν θέλει κάποιος να καταλάβει πως θα είναι, φαίνεται ότι είναι παρόμοιο με το πλαίσιο που έχει το Samsung Galaxy Note 9. Βέβαια σαν σχεδίαση διαφέρει αρκετά απ’ ότι έχουμε δει μέχρι στιγμής στη σειρά Mi Mix.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/08/xiaomi-leband-to-exypno-grafeio-poy-anasikonetai-m-ena-koympi-sta-799-gioyan-116/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#18db07″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Xiaomi Leband – Το έξυπνο γραφείο που ανασηκώνεται μ’ένα κουμπί στα 799 γιουάν (116$)[/su_button]

[/su_table]

Όσο για το τι χαρακτηριστικά θα φέρει…Snapdragon 855, με 8GB RAM, 256GB ROM, μπροστινή διπλή κάμερα με ανάλυση 16MP + 12MP, μπαταρία 3850mAh, IP68 αδιάβροχο(!?), υποστήριξη του 5G και πάχος της συσκευής μόλις 6mm! Θα μου πείτε πολύ καλό για να είναι αληθινό και θα συμφωνήσω!

Η Xiaomi μέχρι στιγμής αδιάβροχο κινητό δεν έχει, οπότε ξαφνικά να δούμε μία ναυαρχίδα αδιάβροχη…δεν λέω καλό είναι αλλά δύσκολα πιστευτώ! Επίσης ο 855 δεν είναι ακόμα έτοιμος για να βγει. Λογικά με το νέο έτος θα τον δούμε, όχι πάντως το 2018. Επίσης η σχεδίαση είναι εντελώς διαφορετική. Μέχρι στιγμής η μπροστινή κάμερα βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης, ενώ τώρα ξαφνικά βρίσκονται στο πάνω. Δεν λέω φαίνεται μία καλή προσπάθεια, αλλά δεν πιστεύω ότι η εικόνα αυτή έχει κάποια σχέση με την αλήθεια. Μένει να δούμε τι μπορεί απ’ όλα αυτά μπορεί να επιβεβαιωθεί…

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο