13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Apple – Κατάθεσε πατέντα για οδήγηση ηλεκτρικού αυτοκινήτου χωρίς οδηγό!

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο και το πως θα μπορεί να κινείται μόνο του, φαντάζομαι όλοι καταλαβαίνετε ότι θα είναι ένα φοβερό επίτευγμα. Η Tesla φαίνεται να είναι η μόνη που το έχει καταφέρει ως ένα βαθμό. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι και άλλες εταιρείες δεν θέλουν να αρπάξουν ένα κομμάτι από αυτή την παρθένα αγορά. Έτσι προ καιρού χάρις σ’ ένα πρώην υπάλληλο της Apple, είχαμε μάθει όλα τα σχέδια της εταιρείας σχετικά με τις δικές της κινήσεις πάνω σε αυτό τον τομέα. Σήμερα ανακαλύψαμε και καινούργια στοιχεία αναφορικά με αυτές της τις προσπάθειες.

Η Apple απ’ ότι φαίνεται μετά την ανάπτυξη του iPhone, βάζει όλες της τις προσπάθειες πάνω στην βιομηχανία του ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Βέβαια εκεί προσπαθούν να κάνουν σταθερά βήματα για να μην υπάρξει πρόβλημα και κατά την γνώμη μου καλά κάνουν.

Σήμερα ανακαλύψαμε ότι η Apple κατάθεσε στο αντίστοιχο γραφείο αίτηση για πατέντα που σχετίζεται με οδήγηση αυτοκινήτου χωρίς οδηγό. Στην πατέντα φαίνεται ότι θα έχει την δυνατότητα ν΄αλλάζει κατεύθυνση στο αμάξι μόνη της. Επίσης η πατέντα φαίνεται ότι θα ειδοποιεί πιο πριν τους επιβαίνοντες ότι θ’ αλλάξει κατεύθυνση, ώστε να είναι ενήμεροι και να μην εκπλαγούν. Υποθέτω κάπως θα εμφανίζεται στην οθόνη του αυτοκινήτου ή στο παρμπρίζ.

[su_table]

Tab[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/08/apple-den-echei-programmatisei-akoma-synedrio-to-fthinoporo-alla-tha-yparchei-paroysiasi-mias-chrysis-ekdosis-toy-neoy-iphone-prin/” target=”blank” style=”3d” background=”#0791db” color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Apple – Δεν έχει προγραμματίσει ακόμα συνέδριο το φθινόπωρο, αλλά θα υπάρχει παρουσίαση μίας χρυσής έκδοσης του νέου iPhone πριν![/su_button]le

[/su_table]

Κάτι ανάλογο βέβαια υπάρχει ήδη στα Google Maps και Apple Maps. Όταν λέτε στην εφαρμογή που θέλετε να πάτε, αυτή σας καθορίζει την πιο γρήγορη ή την πιο εύκολη και σας λέει σε πόση ώρα θα φτάσατε, δείχνοντας ταυτόχρονα εν κινήσει εάν αλλάξετε δρόμο τι καθυστέρηση θα έχετε. Άρα σε περίπτωση που δεν περνάει ο δρόμος ή για να φτάσετε εγκαίρως, θα μπορούσε να χρησιμοποιεί αυτή την τεχνολογία και να σας λέει ότι θ’ αλλάξει πορεία.

Α’ όσο ξέρουμε η ειδική ονομασία του ηλεκτρικού αυτοκινήτου που ετοιμάζει η Apple είναι η λέξη “Titan”. Όσο για το πότε θα το δούμε, κανένας δεν ξέρει ακόμα.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο