16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η Innolux θα παρουσιάσει την πρώτη 100″ τηλεόραση με 16K ανάλυση!

Το ξέρατε ότι η ανάλυση 15360 x 8640 είναι το όριο του ανθρώπινου ματιού!? Ε λοιπόν αυτό το όριο έφτασε και όχι μόνο η Innolux με την νέα 100″ τηλεόραση με ανάλυση 16Κ που θα παρουσιάσει!

Αν και οι περισσότεροι εντυπωσιαζόμαστε όταν ακούμε ότι μία τηλεόραση έχει ανάλυση 4Κ ή η ταινία είναι 4Κ και με το 8Κ να είναι ακόμα μακρυά, οι κατασκευαστές φαίνεται είναι ένα βήμα μπροστά φτιάχνοντας τηλεοράσεις στα 16Κ! Σύμφωνα με τα νέα που διάβασα στις Ταϊβανέζικης εφημερίδες, η εταιρεία κατασκευής πλαισίων Chuangchuang Optoelectronics Co. Ltd., ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει την πρώτη στον κόσμο 100ιντσών τηλεόραση που θα έχει ανάλυση 16Κ στο Touch Taiwan 2018 Smart Display και Touch Έκθεση που θα γίνει τέλος του μήνα. Υπόψιν όπως είπαμε η ανάλυση αυτή ξεπερνάει τα όρια του ανθρώπινου ματιού πια!

Έτσι μετά τα 4Κ, οι κατασκευαστές μας παρουσίασαν το 8Κ, ενώ τώρα με αυτό το 16Κ και με ανάλυση 15360 x 8640 σίγουρα ξεφεύγουμε από καθετί το συνηθισμένο!

Η Innolux τόνισε ότι επωφελούμενη από την τάση ανάπτυξης του διεθνούς ανταγωνισμού και της εμπορικής αγοράς, η δημόσια προβολή (PID) με υψηλά μικτά κέρδη και μεγάλο όγκο παραγωγής πάνελ έχει γίνει ένα δημοφιλές σημείο. Η Innolux παρουσιάζει τις δυνατότητες της R&D τεχνολογίας και εισάγει την πρώτη οθόνη S-UHD 100 ιντσών με 16Κ ανάλυση, που μπορεί να προσφέρει στο ανθρώπινο μάτι εκπληκτική φωτεινότητα, τεράστια χρωματική γκάμα και λεπτομέρεια.

Ο Yang Zhuxiang, Γενικός Διευθυντής της Innolux TV Industry Group, είπε ότι το 16K θα είναι ένας θεσμός που ξεπερνάει τα γνωστά όρια. Χρησιμοποιεί την τελευταία γνωστή τεχνολογία για να έχει γρήγορο frame rate, με υψηλή φωτεινότητα και ανάλυση, ευρεία γωνία θέασης και ευρεία γκάμα από χρώματα. Οι άκρες είναι πιο  sharp, ενώ το βάθος του πεδίου είναι πιο στέρεο. Ακόμα και από 50εκ απόσταση, δεν θα μπορέσετε να δείτε pixel.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/08/prosfores-kai-koyponia-apo-to-gearbest-gia-ag/” target=”blank” style=”3d” background=”#0791db” color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Προσφορές και κουπόνια από το Gearbest για αγορές οικονομικά![/su_button]

[/su_table]

Τώρα όσο για την τιμή, δεν την μάθαμε. Αλλά και να την μάθουμε, θα χρειαστείτε λογικά υπογλώσσιο όταν θα την ακούσετε. Σίγουρα το επίτευγμα αυτό είναι φοβερό και λογικά σε καμιά 20αριά χρόνια θα είναι το ελάχιστον στάνταρ στις τότε τηλεοράσεις. Τι λέτε, εσείς θα παίρνατε μία 100 ιντσών τηλεόραση με 16Κ ανάλυση εάν μπορούσατε!?

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο