13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Samsung Galaxy J2 Core – Έρχεται με 1GB RAM και για λειτουργικό το νέο Android Go

Χθες η Samsung ανακοίνωσε την πρώτη Android Go συσκευή της. Η συσκευή δεν είναι άλλη από την Samsung Galaxy J2 Core και προορίζεται κυρίως για αναδυόμενες αγορές.

Τα χαρακτηριστικά του J2 Core είναι οθόνη 5 ιντσών με ανάλυση 540 x 960, επεξεργαστή έχει τον τεραπύρηνο επεξεργαστή Exynos 7570 χρονισμένο στα 1.4GHz. Η μπροστινή του κάμερα είναι με ανάλυση 5MP, ενώ η πίσω κύρια κάμερα είναι με ανάλυση 8MP. Διαθέτει μόλις 1GB RAM και 8GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, αλλά μπορεί να επεκταθεί μέσω εξωτερικής κάρτας. Για μπαταρία διαθέτει μία με χωρητικότητα 2600mAH.

Φυσικά το πιο σημαντικό για αυτό το κινητό, είναι το λογισμικό του. Έτσι έρχεται με προεγκαταστημένο το νέο λειτουργικό της Google, Android Go. Το σύστημα αυτό έχει σχεδιαστεί ειδικά για τέτοια συστήματα που θεωρούνται entry-level. Το λειτουργικό αυτό μπορεί να τρέξει άνετα σε κινητά με 1GB RAM ή και λιγότερη!

Το Android Go αποτελείται από 3 κύρια μέρη, το ελαφρότατο σύστημα Android, ειδική σειρά εφαρμογών Google Go και PlayStore ειδικά σχεδιασμένο να τρέχει σε τέτοιες συσκευές.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/08/xiaomi-notebook-pro-gtx-veltiomeni-apodosi-eos-kai-72-paroysiazei-deite-apokleistikes-fotografies-toy/” target=”blank” style=”3d” background=”#0791db” color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Xiaomi notebook Pro GTX – Βελτιωμένη απόδοση έως και 72% παρουσιάζει! Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες του[/su_button]

[/su_table]

Το Samsung Galaxy J2 Core αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αγορές της Ινδίας και της Μαλαισίας αργότερα. Όσο για την τιμή δεν την μάθαμε, αλλά σίγουρα θα κοστίζει πολύ λίγο.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο