17.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

LeTV – Καινούργια τηλεόραση 65 ιντσών παρουσίασε η εταιρεία

Την εταιρεία LeTv την θυμάστε!? Ναι σωστά, είναι η εταιρεία που λόγο οικονομικών προβλημάτων και ατασθαλιών φαλίρισε. Μάλιστα η εταιρεία είναι να δημοπρατηθεί στις 21 Σεπτεμβρίου με τιμή έναρξης τα 1.8 δις γιουάν (262,558 εκ $), όταν κάποτε η εταιρεία άξιζε 27 δις γιούαν. Απ’ ότι φαίνεται όμως κάποιοι στην εταιρεία δεν το έχουν βάλει κάτω και συνεχίζουν να παράγουν προϊόντα και απ’ ότι φαίνεται πολύ καλά. Έτσι το τμήμα της LeTv Tv, μόλις ανακοίνωσε μία τηλεόραση 65 ιντσών.

Η καινούργια τηλεόραση που ανακοινώθηκε από την εταιρεία, φέρει την κωδική ονομασία “Zero65”, όπως είπαμε είναι μία τηλεόραση 65 ιντσών και αναμένεται να είναι έτοιμη προς διάθεση άμεσα.

Από τις φωτογραφίες που μας έδωσε η εταιρεία, βλέπουμε ότι η τηλεόραση έχει απλό σχεδιασμό, με μεταλλικό γκρι πλαίσιο τριγύρω. Το πάνω και το κάτω μέρος είναι πολύ λεπτά, ενώ στην δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε ότι η τηλεόραση είναι πάρα πολύ λεπτή, χωρίς όμως να γίνεται ακριβή αναφορά στα χιλιοστά που έχει.

Όσο για την τιμή, αναφέρει ότι όλοι πρέπει να μπορούν να αγοράσουν μία τέτοια τηλεόραση και να μην χρειάζεται να δίνουν 69999 γιουάν, 22558 γιουάν και 19999 γιουάν, αλλά ?9999 γιουάν, δηλώνοντας έτσι ότι η τιμή μάλλον δεν θα είναι πάνω από τα 10000 γιουάν (1458.66$).

Εάν τελικά η LeTV παρουσιάσει μία τηλεόραση με ωραία εμφάνιση, high-end τεχνολογία και χαμηλή τιμή, θα το σκεφτόσασταν να την αγοράζατε!?

Η Mediatek μόλις παρουσίασε το δικό της 5G modem πάνω σε πραγματική συσκευή!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο