21.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Xiaomi 8 screen fingerprint version – Έρχεται στα 3199 yuan (400€). Σύγκριση με το Mi 8!

Ειλικρινά δεν ξέρω τι κάνει η Xiaomi και τι θέλει να κάνει με το Mi 8! Ανακοίνωσε λοιπόν σήμερα μία καινούργια έκδοση που σας είχαμε προαναφέρει με εικόνα στη σελίδα μας στο Facebook, το Xiaomi Mi 8 Screen Fingerprint Edition. Ένα κινητό με πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά. Είπαμε λοιπόν να δούμε πόσο καλό είναι το κινητό. Ορίστε εάν κάποιος το συγκρίνει με το Mi 8

Όπως βλέπετε και τα δύο Mi 8 έχουν τον ίδιο επεξεργαστή, τον Snapdragon 845, ίδια κάμερα (12 MP IMX363), ίδια οθόνη, dual GPS και Face ID. Διαφέρουν στο ότι η μπαταρία του καινούργιου Mi 8 είναι πιο μικρή, δηλαδή από 3400mAh έπεσε στα 3000mAh, προστέθηκε φυσικά ο σαρωτής δαχτυλικού αποτυπώματος κάτω από την οθόνη και η τιμή ανέβηκε από τα 2599 γιουάν στα 3199 γιουάν. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι μίκρυνε η διάρκεια ζωής του κινητού. Επίσης μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και το Mi 8 Explorer Edition, που είναι πιο εντυπωσιακό εμφανισιακά και έχει και αυτό τον αισθητήρα κάτω από την οθόνη σε αυξημένη τιμή (στο Banggood βλέπω έχει στα 700$ χωρίς κουπόνι). Το νέο Mi 8 θα βγει σε δύο εκδόσεις 6GB+128GB στα 3199 γιουάν και 8GB+128GB στα 3599 γιουάν. Η έκδοση Explorer βγαίνει σε 8GB+128GB, ενώ υπάρχει και απλό Mi 8 στα 8GB+128GB. Επίσης το νέο μοντέλο δεν ακούστηκε εάν θα βγει σε Global, που μετά την ανακοίνωση της Xiaomi για τα China και τα Global, παίζει σημασία που θα πουληθεί. Ειλικρινά δεν ξέρω…περισσότερο μπερδεύει με τα μοντέλα που έβγαλε τώρα παρά βοηθάει.

Αλλιώς τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Mi 8, είναι αυτά που φαίνονται στην φωτογραφία. Μία άλλη διαφορά είναι και στον χρωματισμό. Μία με διάφανη σαν του Explorer Edition και μία με χρυσοκόκκινο με σταδιακή αλλαγή του χρώματος από το ένα στο άλλο. Σίγουρα η απουσία του σαρωτή στο πίσω μέρος το κάνει πιο όμορφο, όπως και το διάφανο.

Αλήθεια θα το παίρνατε εσείς το νέο μοντέλο της Xiaomi, το Mi 8 Fingerprint Edition? Για ν’ ακούσω απόψεις….

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο