18.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Qualcomm Snapdragon 8150 – Έρχεται με ξεχωριστό NPU και πιστοποίηση από το Bluetooth Technology Alliance

Σας έχουμε γράψει και παλιότερα ότι υπήρχε μεγάλη πιθανότητα η ονοματολόγια των επεξεργαστών Snapdragon μάλλον δεν θα συνεχιζόταν όπως την ξέρουμε αλλά θ’ άλλαζε. Καινούργια δεδομένα που βγήκανε στο φως φαίνεται ότι τελικά θα έχουμε καινούργια ονοματολογία. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται XDA developers.

Βάση με τα όσα αναφέρουν, βρήκαν αναφορά για ένα επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8150 στο Samsung Galaxy S9 Android 9.0 Pie firmware που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα επίσημα. Βάση τα όσα λέγονται ο Snapdragon 8150 θα είναι ο επόμενος επεξεργαστής μετά τον Qualcomm Snapdragon 845.

Επίσης αναφορές λένε ότι ο υπάρχων Snapdragon 8150 μόλις πήρε πιστοποίηση από το Bluetooth SIG (Bluetooth Technology Alliance), με την κωδική ονομασία SM8150.

Chuwi Hi9 Air – Ένα δυνατό και πανέμορφο tablet για απαιτητικούς χρήστες και όχι μόνο (με πραγματικές φωτογραφίες και βίντεο)

Επιπρόσθετα ο νέος Qualcomm Snapdragon 8150 θα είναι η πρώτη ναυαρχίδα της Qualcomm με ξεχωριστό NPU (Neural Network Unit), που αναμένεται να βοηθήσει πάρα πολύ την υπολογιστική δύναμη του ΑΙ.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο