15.6 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

GeekMaxi – Γιορτάστε μαζί του τον πρώτο του χρόνο με δώρα και προσφορές που έχει λόγο της 11/11!

Σήμερα σας έχω άλλη μία καινούργια συνεργασία με το iTechNews.gr. Το καινούργιο κατάστημα είναι το Geekmaxi, ένα νέο κατάστημα με αποθήκες στην Ευρώπη και με πολύ καλές τιμές. Όπως καταλαβαίνετε, με το κατάστημα αυτό δεν θα έχετε φόβο για τελωνείο, αφού η αποθήκη τους που τα στέλνουν είναι στην Γερμανία! Άρα παραγγέλνετε άφοβα!!! Σήμερα λοιπόν αρχίζοντας αυτή την συνεργασία, το GeekMaxi έχει να μας προτείνει μερικά πολύ διάσημα προϊόντα να πάρετε σε ειδικές τιμές, όπως και τρία που χρήσιμα κουπόνια

Ξεκινάμε πρώτα με δώρα, πολλά δώρα για όλους. Έτσι το GeekMaxi έχει ένα Giveaway, όπου μπορεί και να κερδίσετε μία παραγγελία σας δωρεάν, όπως και ένα δώρο! Τι πρέπει να κάνετε!?

  1. Να κάνετε Like στη σελίδα του καταστήματος στο Facebook
  2. Να κοινοποιήσετε αυτή την ανάρτηση στον λογαριασμό σας στο Facebook
  3. Κάνετε την παραγγελία σας και αμέσως έχετε κερδίσει ένα δώρο
  4. Ο καθένας έχει την πιθανότητα να κερδίσει μία παραγγελία δωρεάν. Οι νικητές θα επιλεχθούν τυχαία από το Geekmaxi και θα ανακοινωθούν στις 16/11 στην σελίδα τους στο Facebook

Συνεχίζουμε με μερικά κουπόνια, που πάντα είναι χρήσιμα όταν θα κάνετε τις αγορές σας από το GeekMaxi. Έτσι ανάλογα με το ποσό που θα ξοδέψετε στις αγορές σας εκεί, μπορείτε να επιλέξετε το αντίστοιχο κουπόνι και να το χρησιμοποιήσετε όταν είναι να πληρώσετε και να γλυτώσετε κάποια χρήματα!

Στη συνέχεια το GeekMaxi έχει να μας προτείνει τρία φοβερά κινητά από την αποθήκη του στη Γερμανία φυσικά, όπως όπως είπαμε, δεν έχει τελωνείο! Στην λίστα αυτή έχει το Xiaomi Redmi Note 6 Pro 4/64GB Global Version στα 204,99 €, το Xiaomi Mi8 Smartphone 6/64GB Global Version στα 393,99 € και το Xiaomi Pocophone F1 6/ 64/128GB Global Version στα 299,00 €. Φυσικά μπορείτε να βρείτε και άλλα πολλά μοντέλα της Xiaomi και όχι μόνο από την Γερμανική του αποθήκη του GeekMaxi.

Μετά το GeekMaxi έχει να μας προτείνει μερικά πολύ καλά Laptop και Tablet που θα βρείτε σε πολύ καλή τιμή και όπως είπαμε από την Γερμανική του αποθήκη, οπότε δεν θα έχετε και τον φόβο του τελωνείου! Έτσι όπως θα δείτε μας προτείνει να δούμε το Xiaomi Mi Notebook Pro 15.6″ Fingerprints Intel Core i5-8250U 3.4GHz 8/256GBστα 809.99€, το Xiaomi Mi Pad 4 4/64GB για μόλις 247€ και τέλος το Teclast F7 Business Laptop 6/128GB με Windows 10 για μόλις 264.99€

Με τον ρυθμό που έχει μπει η τεχνολογία στη ζωή μας, εννοείται ότι πρέπει να έχει μπει και στο σπίτι μας. Έτσι ένα έξυπνο σπίτι δεν είναι πια το πρωτόγνωρο, αλλά κάτι που επιβάλλεται και θα το δούμε συχνά. Για τον λόγο αυτό το να έχετε μία έξυπνη συσκευή στο σπίτι και χάρις τις πολύ καλές τιμές του GeekMaxi μπορείτε να το κάνετε και εσείς. Αποκτήστε λοιπόν την Xiaomi Roborock S50 Cleaning Robot 2 Vacuum Cleaner EU Version with CE για μόλις 384.99€, την Yi Home Camera 2 FHD 1080P WiFi Camera 2 για 87.99€ και την Xiaomi Roborock Xiaowa E35 Vacuum Cleaner 2000Pa Suction 5200mAh μπαταρία για σκούπισμα και σφουγγάρισμα με μόλις 349.99€.

Επόμενο στη σειρά είναι τα διάφορα wearable. Έτσι εδώ θα βρείτε το Xiaomi HUAMI AMAZFIT Stratos 2 στα 154,99 €, το Xiaomi Mi Band 3 στα 29.99€ και τέλος το Makibes HR3 Smart Bracelet στα 19,99 €. Φυσικά μπαίνοντας μέσα στο μαγαζί θα βρείτε και άλλες προσφορές, όλες από την γερμανική του αποθήκη.

Τέλος θα βρείτε μία σειρά από άλλες προσφορές να διαλέξετε…

Όπως βλέπετε η καινούργια αυτή συνεργασία του iTechNews.gr είναι σίγουρο ότι θα σας εντυπωσιάσει. Το γεγονός ότι μιλάμε για ένα μαγαζί με Γερμανική αποθήκη μόνο, οπότε ότι παραγγείλετε είναι 100% ΧΩΡΙΣ τελωνείο, θεωρώ ότι όλους μας ενδιαφέρει. Επίσης εάν το κοιτάξετε, θα δείτε ότι και οι τιμές του είναι πολύ καλές, οπότε σίγουρα θα το προτιμήσετε. Επισκεφτείτε λοιπόν το GeekMaxi και τις προσφορές που έχει και σίγουρα θα μείνετε ικανοποιημένοι. Υπόψιν όμως οι προσφορές αυτές ισχύουν μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, οπότε βιαστείτε!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο