16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Razer Phone 2 – Έρχεται με Snapdragon 845/120Hz οθόνη στις 14 Νοεμβρίου στην Ταϊβάν.

Πριν από λίγο η Razer κυκλοφόρησε νέα πρόσκληση στα ΜΜΕ, ανακοινώνοντας μία συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Νοεμβρίου στην Κίνα Ταϊβάν. Στη συνέντευξη αυτή αναμένεται να μας παρουσιάσει το τελευταίο της δημιούργημα, το Razer phone 2.

Επί του παρόντος, η Razer ανακοίνωσε την τιμή του Razer Phone 2 στο Χονγκ Κονγκ της Κίνας, φτάνοντας τα 869$!

Το Razer phone 2 χρησιμοποιεί οθόνη 5.72″ με ανάλυση 1440 × 2560 και ρυθμό ανανέωσης της οθόνης IGZO στα 120Hz. Αυτό δίνει την δυνατότητα την χρήση της τεχνολογίας UltraMotion, που το τελικό αποτέλεσμα στο μάτι του χρήστη είναι φοβερό. Τώρα θα μπορείτε να παίξετε ότι παιχνίδι θέλετε, με μηδενική καθυστέρηση και ακριβή απόκριση στο άγγιγμα.

Για επεξεργαστή το Razer Phone 2 θα έχει τον Qualcomm Snapdragon 845, ενώ έρχεται με 8GB RAM, μπροστινή κάμερα με ανάλυση 8MP και πίσω στα 12MP. Η μπαταρία που θα διαθέτει το κινητό θα είναι χωρητικότητας 4000mAh, ενώ θα υποστηρίζει και την ασύρματη φόρτιση.

Xiaomi AirDots – Οι αντίπαλοι των Airpods της Apple στο 1/5 της τιμής τους! Αποκτήστε τα σήμερα με το κουπόνι μας στα 39.48€!

Επιπλέον, το Razer Phone 2 είναι εξοπλισμένο με σύστημα ψύξης κενού, το οποίο απλώνει τη θερμότητα σε όλο το τηλέφωνο, αυξάνοντας σημαντικά την επιφάνεια διάχυσης της θερμότητας και μειώνοντας την παραγωγή θερμότητας. Σύμφωνα με την επίσημη αναφορά, αυτή η μέθοδος μπορεί να εξασφαλίσει καλύτερη απόδοση και σταθερότητα από την παραδοσιακή απορρόφηση θερμότητας.

[signoff]

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο