16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Samsung Galaxy F – Το αναδιπλούμενο κινητό τηλέφωνο θα το δούμε επίσημα τον Μάρτιο του 2019 με 5G δυνατότητα!

Πριν από μερικές ημέρες η Samsung ανέφερε το πρώτο της πτυσσόμενο κινητό τηλέφωνο, το οποίο μπορεί να μετατραπεί σε έναν tablet υπολογιστή ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Σίγουρα ένα τέτοιο κινητό είναι κάτι το πρωτόγνωρο για την βιομηχανία των κινητών τηλεφώνων και αναμένεται να φέρει μεγάλη επανάσταση. Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε σήμερα στον ξένο τύπο, το το κινητό αυτό αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα τον Μάρτιο του 2019.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Vice Chairman και CEO της Samsung Electronics, DJ Koh, το Samsung Galaxy F θα υπάρχει σε μεγάλο απόθεμα, πάνω από 1 εκατομμύρια συσκευές, ενώ θα υποστηρίζει φυσικά το 5G.

Thanksgiving Day – Γιορτάστε την ημέρα των Ευχαριστήριων με πολλές προσφορές και κουπόνια από το Coolicool για το διάστημα 12-23/11!

Όσο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, θα έχει οθόνη 4.6 ιντσών για την εμφάνιση του περιεχομένου όταν διπλώνεται η οθόνη. Η ανάλυση αυτής της οθόνης είναι 840 × 1960, ο λόγος διαστάσεων είναι 21: 9 και η πυκνότητα των pixel είναι 420dpi. Το περιεχόμενο θα εμφανίζεται με οθόνη 7,3 ιντσών με ανάλυση 1536 × 2152 και πυκνότητα pixel 420dpi.

Προς το παρόν, έχουμε μάθει ότι δεν είναι μόνο η Samsung που δουλεύει πάνω σ’ ένα τέτοιο κινητό αλλά και οι Huawei όπως και η Xiaomi. Αναμένεται ότι θα υπάρξει κύμα πτυσσόμενων κινητών τηλεφώνων το επόμενο έτος, όπου μαζί με το 5G θα είναι το δυνατά χαρτιά των εταιρειών.

[signoff]

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο