24.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Xiaomi Mi 8 – Μην περιμένετε άλλη μείωση στην τιμή του λέει η εταιρεία

Πρόσφατα, η Xiaomi διαχωρίστηκε από την σειρά Redmi, δημιουργόντας μία νέα ξεχωριστή εταιρεία, παρουσιάζοντας το πρώτο νέο της μοντέλο, το Redmi Note 7, με κάμερα που έχει ανάλυση 48MP, τιμή στην Κίνα στα 999 γιουάν (129€) και για πρώτη φορά, εγγύηση από 12 μήνες στους 18! Τα λοιπά του χαρακτηριστικά είναι Snapdragon 660 και 4000mAh μπαταρία. Η εταιρεία Redmi θέλει να επικεντρωθεί στις high-end αγορές, οπότε να περιμένετε αύξηση στην τιμή.

Ως κορυφαίο μοντέλο αυτή την στιγμή είναι το Mi 8, που όταν παρουσιάστηκε είχε μία τιμή στα 2299 γιουάν (340$) και αυτή την στιγμή η εταιρεία έχει ρίξει την τιμή του στα 2099 γιουάν (310$) στην Κίνα πάντα, με επεξεργαστή τον Snapdragon 845, ένα κινητό με πολύ καλούς επαίνους και που αξίζει να το αγοράσει κάποιος.

Xiaomi: Δεν θα υπάρχουν πιο φτηνές τιμές για το Xiaomi 8

Ο Wang Teng, διευθυντής προϊόντων της εταιρείας Xiaomi, επισήμανε ότι “μετά την εμφάνιση του Redmi Note 7 στο οποίο γίνεται εστίαση στο χαμηλό κόστος, δεν θα υπάρξει άλλη μείωση τιμή στα high-end κινητά όπως το Mi 8“.

Deal of the Day: Xiaomi Smartmi Υγροποιητής με άρωμα – Αποκτήστε τον με μόλις 49.29€ με το κουπόνι μας από το Cafago

Μάλιστα όταν χρήστες διαμαρτυρήθηκαν στο διαδίκτυο, ότι η “η Xiaomi δεν θα αντέξει σε τόσο υψηλές τιμές”, ο Wang Teng είπε σαν απάντηση «Όχι», υπονοώντας ότι τα προϊόντα αυτά, τα πιο φθηνά, θα ανήκουν στην σειρά Redmi πια.

Xiaomi: Δεν θα υπάρχουν πιο φτηνές τιμές για το Xiaomi 8

Επιπλέον, ο Wang Teng είπε επίσης ότι απόψε ήταν «μια νύχτα που θυμάται καιρό… Μετά από μια εβδομάδα έντονων συζητήσεων, επιτεύχθηκαν σημαντικά αποτελέσματα. ».

Ο Lei Jun, επίσης, διαβίβασε ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε ένα σεμινάριο εξαιρετικά «εγκεφαλικά καυτό» και το αποτέλεσμα ήταν πάρα πολύ καλό. «Πιστεύω ότι τα προϊόντα μας θα γίνουν καλύτερα και καλύτερα».

Xiaomi: Δεν θα υπάρχουν πιο φτηνές τιμές για το Xiaomi 8

Κοιτάζοντας αυτό, η Xiaomi διεξάγει διεξοδικές συζητήσεις και λήψη αποφάσεων σχετικά με την τοποθέτηση των Xiaomi και Hongmi. Στο μέλλον, η κατάσταση του κινητού τηλεφώνου της Xiaomi αναμένεται ν’ αλλάξει σημαντικά.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο