17 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Nubia 5G – Ο CEO της Ni Fei, επιβεβαίωσε ότι θα δούμε συσκευή 5G φέτος από την εταιρεία

Το 2019, οι περισσότεροι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων έχουν ξεκινήσει την κατασκευή κινητών 5G. Εταιρείες όπως Huawei, OPPO, vivo, Xiaomi και Jiajia έχουν ανακοινώσει 5G συσκευές, ενώ τώρα θα παρουσιάσει και η Nubia 5G συσκευές φέτος.

Στις 27 Ιανουαρίου, ο Ni Fei, γενικός διευθυντής των Nubia smartphones, αποκάλυψε σε συνέντευξη ότι υπάρχει πρόοδος της Nubia στο 5G και αναμένεται να δούμε συσκευές από αυτή φέτος.

Ο Ni Fei δήλωσε ότι η Nubia και η Qualcomm έχουν συνεργασία σε εξέλιξη πάνω στο θέμα ήδη από το 2016, όταν είχε πρωτοεμφανιστεί το 5G σε επίπεδο έρευνας ακόμα, με την διανομή των σχετικών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Έτσι το 2018 έγινε ο καθορισμός του 5G NR υπο-6GHz πρωτότυπου σχεδιασμού, με την ολοκλήρωση επιτυχώς στη σύνδεση δεδομένων 5G και την ολοκλήρωσε της πειραματικής δοκιμής του δικτύου.

Προσφορά ημέρας: Αποκτήστε ένα BT Audio Transmitter ή ένα αδιάβροχο USB Flash Drive 64GB στα 5.99€ από το Cafago σε Flash Sales!

Ο Ni Fei τόνισε ότι η διάθεση ευρεσιτεχνίας και τεχνολογίας της Nubia για το 5G έχει ωριμάσει και θα εξασφαλίσει ότι η πρώτη παρτίδα συσκευών που θα υποστηρίζουν το 5G θα ξεκινήσει το 2019.

Προς το παρόν, η Nubia και η Qualcomm έχουν πραγματοποιήσει σημαντικές τεχνολογικές εξελίξεις στην έρευνα της κινητής πλατφόρμας με τον Snapdragon 855, τη σειρά μόντεμ Snapdragon X50 5G και του front-end RF.

Με βάση την ώριμη τεχνολογία επικοινωνίας της Nubia, τα προϊόντα της Nubia στην εποχή 5G θα συνδυάζουν πλήρως τα πλεονεκτήματα του AI + 5G + IoT, προσφέροντας στους χρήστες μια εμπειρία δικτύωσης πλήρους απασχόλησης.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο