13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

LG – Ανακοίνωσε τα οικονομικά της νούμερα για το 2018 με σημαντικές απώλειες στον τομέα των κινητών.

Σύμφωνα με τα όσα είδαμε πριν από λίγο με το GSMArena, η LG ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το 2018.

Τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε για ολόκληρο το 2018, έφτασα σε αύξηση ρεκόρ, αφού κατάφερε να έχει έσοδα αξίας 54.4δις δολάρια! Το ετήσιο κέρδος ήταν για το 2018 2.4 δις δολάρια, μία αύξηση στα έσοδα κατά 10% σε σχέση με το 2017, κυρίως χάρις τις οικιακές συσκευές και συσκευές ήχου και θεάματος.

Δυστυχώς όμως ο τομέας των κινητών εξακολουθεί να χάνει πολλά λεφτά. Τα οικονομικά αποτελέσματα δείχνουν ότι τα έσοδα ήταν μόλις 7.08 δις δολάρια, με επιχειρησιακές απώλειες της τάξης των 700 εκατομμυρίων δολαρίων. Παρόλα αυά η LG αναφέρει ότι η αγορά των κινητών έχει δείξει σημάδια βελτίωσης!

Νωρίτερα ο CEO της LG, Jo Seong-jin, είχε αναφέρει σε μία συνέντευξη ότι παρόλο που ο τομέας των κινητών στην LG δείχνει να έχει ζημιά, η LG δεν θα εγκαταλείψει αυτή την αγορά, επειδή σκοπεύει να παίξει ένα σημαντικό ρόλο στο οικοσύστημα των LG IoT.

Samsung Galaxy Buds – Πήραν πιστοποίηση και αναμένεται να τα δούμε με τα Galaxy S10

Ο Jo Seong-jin ανέφερε επίσης ότι η LG αναδιαμορφώνει την σχέση της με τα κινητά, κάτι που αναμένεται να τελειώσει το 2020. Ανέφερε ότι αυτή την στιγμή είναι στον δεύτερο χρόνο της αλλαγής και η όλη διαδικασία θα συνεχιστεί μέχρι και του χρόνου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα μειωθεί ο αριθμός των εργαζόμενων σε αυτό τον τομέα. Εργαζόμαστε σκληρά για να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη μας με τους πελάτες και να είμαστε έτοιμοι για νέα μοντέλα.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο