16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Samsung Galaxy S10 – Ο αισθητήρας για το δαχτυλικό αποτύπωμα δεν είναι στο κέντρο, όπως φαίνεται!

Το Samsung S10/S10+ είναι το πρώτο παγκοσμίως που έχει τεχνολογία ultrasonic αποτύπωμα οθόνης. Ο 3D αισθητήρας αυτή την φορά διατίθεται από την Qualcomm.

Πάραυτα, ο πολύ γνωστός technology geek, Ben Geskin, ανακάλυψε ότι υπό συγκεκριμένη γωνία, φαίνεται ο αισθητήρας του δαχτυλικού αποτυπώματος στο Samsung Galaxy S10. Το εντυπωσιακό είναι ότι δεν είναι ακριβώς στο κέντρο όπως θα περίμενε κάποιος!

Βέβαια, επειδή δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες σχετικά με την ανακάλυψη αυτή, δεν ξέρουμε εάν είναι κάποιο κατασκευαστικό λάθος κατά την συναρμολόγηση ή έτσι είναι κατασκευαστικά.

Samsung Galaxy S10 screen fingerprint sensor is not centered: the picture makes obsessive-compulsive disorder

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Qualcomm, “Ο αισθητήρας Qualcomm 3D υποστηρίζει περισσότερη ασφάλεια και ακρίβεια από άλλα βιομετρικά μέτρα.”

Samsung Galaxy S10 screen fingerprint sensor is not centered: the picture makes obsessive-compulsive disorder

Το κύκλωμα της αναγνώρισης αποτυπώματος στην οθόνη που υπάρχει στα κινητά της Vivo, Xiaomi, Huawei, κτλ, είναι οπτικής τεχνολογίας. Η κάμερας ακριβείας που υπάρχει, πιάνει το δαχτυλικό αποτύπωμα. Σε σύγκριση με τα 3D ηχητικά κύματα, πρέπει να είναι πολύ ακριβή και ασφαλή. Ελαφρώς ανεπαρκές, καθώς πάντα υπάρχει η δυνατότητα αντιγραφής.

Βάση της μέχρι τώρα εμπειρίας, πάρα πολλά ξένα μέσα αναφέρουν ότι το δαχτυλικό αποτύπωμα οθόνης του Samsung S10, είναι πολύ γρήγορο και πιο εξελιγμένο από την οπτική αναγνώριση όπου βρομιές και λεκέδες μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο