18.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Προσφορά: Xiaomi 20W Fast Charging Qi Wireless Charger – Αποκτήστε τον από το Banggood με λιγότερο από 15€ με το κουπόνι μας!

Πολλά κινητά πια υποστηρίζουν την ασύρματη φόρτιση. Έτσι η ύπαρξη των ασύρματων φορτιστών γίνεται ολοένα και πιο απαραίτητη, καθότι είναι πιο εύκολη η χρήση τους. Απλώς ακουμπώντας το κινητό επάνω και χωρίς την χρήση καλωδίων, το κινητό σας φορτίζει. Έτσι η ύπαρξη ενός δυνατού ασύρματου φορτιστή μπορεί να σας βοηθήσει. Εδώ έρχεται η Xiaomi με τον ασύρματο φορτιστή της που υποστηρίζει 20W και γρήγορη φόρτιση και το Banggood, όπου με το κουπόνι που μας έδωσε μπορείτε να τον πάρετε για λιγότερο από 15€!

Ο ασύρματος φορτιστής της Xiaomi δέχεται ρεύμα DC12V, ενώ έχει το πολύ έξοδο 1.35A. Βγάζει ρεύμα 12V με μέγιστη τάση τα 800mA. Το μέγιστο που μπορεί να δεχθεί σε γρήγορη φόρτιση είναι 20V με 1.35A. Για έξοδο έχει 15V με 1.33mA. Η συσκευή είναι συμβατή με όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν Qi ασύρματη φόρτιση. Ο φορτιστής ζυγίζει μόλις 100 γρ και οι διαστάσεις του είναι 10.00 x 10.00 x 1.80 cm

Για να παραμένει δροσερός έχει ένα τελείως αθόρυβο ανεμιστήρα.

Κάντε δικό σας τον ασύρματο φορτιστή της Xiaomi από το Banggood με το κουπόνι μας BGmipqi για 14.9€

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο