14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Windows 10 – Δοκιμάσατε εσείς το καινούργιο 4K δωρεάν θέμα των Windows!?

Πρόσφατα, η Microsoft έδωσε την δυνατότητα να εγκαταστήσετε ένα ολοκαίνουργιο θέμα των Windows 10, το Beach Time Premium. Η εταιρεία αναφέρει για το θέμα αυτό:”Φανταστείτε τον καθαρό ουρανό και την μαλακή άμμο, την αίσθηση ενώ περπατάτε πάνω της, σε 15 διαφορετικές εικόνες”.

Το θέμα περιλαμβάνει συνολικά 15 ταπετσαρίες οθόνης με ανάλυση 4K και με μέγεθος 16MB και μπορεί να εγκατασταθεί σε έως και 10 συσκευές Windows 10.

Όπως υποδηλώνει η ονομασία, 15 ταπετσαρίες έχουν θέα προς την παραλία σε διάφορες περιοχές, με το περιβάλλον να είναι πολύ τροπικό, κάτι που το κάτι θα έλεγα πολύ κατάλληλο για χρήση ως ταπετσαρία για τη βελτίωση της σωματο-αισθητικής θερμοκρασίας το χειμώνα.

Δείτε δύο από τις 15 εικόνες που περιέχονται στο δωρεάν αυτό θέμα.

Εάν δεν το βρίσκετε στο Microsoft Store, μπορείτε να το κατεβάσετε από το link παρακάτω.

 

[su_button url=”https://www.microsoft.com/en-us/p/beach-time-premium/9pc518kc75bt?activetab=pivot:overviewtab#” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0d07″ color=”#fdfefd” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Κατεβάστε το δωρεάν θέμα Beach Time Premium για τα Windows 10 σας από εδώ[/su_button]

 

[signoff]

 

Πηγή

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο