16.3 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου 2024

Αποκτήστε από την γερμανική αποθήκη του TomTop σε Flash Sales το αγωνιστικό drone Walkera Rodeo 150!

Μιας και ο καιρός έχει φτιάξει πια, ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε όταν βγαίνουμε βόλτα στην εξοχή. Σας έχω λοιπόν την ναυαρχίδα της Walkera, ένα αγωνιστικό drone, το Walkera Rodeo 150 που θα το βρείτε μάλιστα στη γερμανική αποθήκη του TomTop ώστε να μην φοβάστε για πιθανές έξτρα χρεώσεις από τελωνεία και τα λοιπά…Το Walkera Rodeo 150 είναι ένα πολύ εντυπωσιακό αγωνιστικό drone. Κάτω από αυτό το όμορφο κουβούκλιο, θα βρείτε ένα FPV racer της τάξεως του 150, με εγκαταστημένο τρίτης γενιάς ελεγκτή πτήσης CleanFlight που είναι βελτιστοποιημένος και ελεγμένος στο εργοστάσιο της Walkera. Το Rodeo 150 έχει ακόμα μία 600TVL FPV κάμερα και 5.8Ghz αναμεταδότη βίντεο, για να έχετε την καλύτερη δυνατόν εικόνα. Διαθέτει ακόμα ηλεκτρικό μοτέρ WK-WS-17-002 (CW/CCW) και έλικες διάμετρο 95mm με υψηλή ταχύτητα περιστροφής και πολύ καλή εμπειρία πτήσης.

Το Rodeo 150 είναι κατασκευασμένο το καλούπι του από ειδικά σκληρό πλαστικό για έξτρα προστασία του ίδιο και της μηχανής. Το συνολικό του βάρος και με την μπαταρία του είναι μόλις 220γρ, ενώ οι διαστάσεις του είναι 137 x 148 x 77mm.

Για τηλεχειριστήριο έχει το Walkera DEVO 7. Το τηλεχειριστήριο επικοινωνεί με το drone στα 2.4GHz, ενώ δίνει μεγαλύτερη απόσταση ελέγχου, λιγότερες παρεμβολές, καλύτερο έλεγχο του drone και λιγότερα προβλήματα με τον νόμο. Εάν είστε με κάποιον που έχει ελικόπτερο σε αυτή την συχνότητα, να ξέρετε ότι θα δυσκολευτεί να το πετάξει λόγω παρεμβολών.

Από μπαταρία, το Walkera Rodeo 150 έχει μία 7.4V 850mAh 30C 2S Li-PO. Η μπαταρία αυτή όταν είναι πλήρως φορτισμένη δίνει περίπου 7 – 8 λεπτά πτήση.

Το Walkera Rodeo 150, το εντυπωσιακό αυτό αγωνιστικό drone, το έχει αυτή την στιγμή σε Flash Sales το TomTop και σε προνομιακή τιμή στη γερμανική του αποθήκη, οπότε να μην φοβάστε για τελωνεία, στην τιμή των 195.99$!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο