14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Apple: Προετοιμάζει τους προμηθευτές για αριθμό ρεκόρ νέων iPhone

Mε τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus, η Apple κατάφερε να κάνει τρελούς αριθμούς πωλήσεων το πρώτο τρίμηνο, ξεπερνώντας κάθε δική της προσδοκία αλλά και τις προβλέψεις ακόμη και των πιο αισιόδοξων αναλυτών. Η Apple θεωρεί ότι η επιτυχία των προηγούμενων iPhone θα συνεχιστεί και στο επόμενης γενιάς iPhone 6s.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Wall Street Journal, η Apple φέρεται να προειδοποίησε τους

προμηθευτές της να προετοιμαστούν κατάλληλα έτσι ώστε να έχουν τα απαραίτητα κομμάτια για 85 με 90 εκατομμύρια iPhones, έως και 31 Δεκεμβρίου. Πέρσι για το πρώτο διάστημα είχε παραγγείλει 70 με 80 εκατομμύρια κομμάτια.

Η Apple αναμένεται να κρατήσει την οθόνη στις 4.7 και 5.5 ίντσες για τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus. Πέρσι ήταν η αύξηση των ιντσών από τις 4 ίντσες των iPhone 5s, iPhone 5c και iPhone 5, που θεωρείται ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να σπάσει ρεκόρ με 74.5 εκατομμύρια πωλήσεις στο τρίμηνο των Χριστουγέννων.
Αυτό που θεωρεί η Apple φέτος ως key featute που θα την κάνει να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό και να αυξήσει κι άλλο τις πωλήσεις, είναι η προσθήκη Force Touch στην οθόνη. Επιπλέον, άλλες πληροφορίες που έχουμε ακούσει είναι η χρήση πιο σκληρού αλουμινίου, αναβαθμισμένη κάμερα στα 12 και 8 Megapixel, νέο A9 chip και μνήμη RAM 2GB.
Οι τελευταίες φήμες λένε ότι η ανακοίνωση θα γίνει 11 Σεπτεμβρίου και η κυκλοφορία θα μπορούσε να ξεκινήσει από 18 Σεπτεμβρίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο