15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Xiaomi άρχισε να μοιράζει την σωστή ROM για την Mi A3, που διορθώνει το πρόβλημα απενεργοποίησης της 2ης SIM

Το Mi A3 άρχισε να λαμβάνει μια νέα ενημέρωση λογισμικού που δεν φέρνει νέες δυνατότητες, αλλά αντιμετωπίζει ένα ζήτημα που απενεργοποίησε την υποστήριξη διπλής SIM μέσω προηγούμενης έκδοσης. Αυτή η έκδοση προφανώς μετέφερε ένα μεξικάνικο firmware στις παγκόσμιες μονάδες Mi A3 νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα. Αρκετοί χρήστες ανέφεραν ότι μετά την εγκατάσταση της λανθασμένης έκδοσης λογισμικού, δεν μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν την δεύτερη SIM στα τηλέφωνά τους. Η Xiaomi ξεκίνησε να κυκλοφορεί τη νέα ενημέρωση για το Mi A3 τόσο στην Ινδία όσο και στις παγκόσμιες αγορές.

Όπως ανακοινώθηκε μέσω των φόρουμ της κοινότητας Mi, η τελευταία ενημέρωση Mi A3 φέρνει το MIUI 11 Global Stable ROM v11.0.17.0 QFQMIXM. Το νέο λογισμικό είναι διαθέσιμο για λήψη σε όλους τους χρήστες που έχουν ήδη το MIUI 11 Global Stable ROM v11.0.16 ή το MIUI 11.0.3 που κυκλοφόρησε πρόσφατα και προορίζεται για πελάτες της Telcel.

Το επίσημο changelog που διατίθεται στην ανάρτηση του φόρουμ επιβεβαιώνει ότι η νέα ενημέρωση λογισμικού επιδιορθώνει το ζήτημα της 2ης SIM που προέκυψε από την τελευταία ενημέρωση. Ο λογαριασμός Twitter της ομάδας υποστήριξης Mi India σημειώνει ότι η ενημέρωση έχει αρχίσει να κυκλοφορεί στη χώρα. Επιπλέον, αρκετοί Ινδοί χρήστες στον ιστότοπο micro-blogging επιβεβαίωσαν την άφιξή του.

Μπορείτε να ελέγξετε εάν η νέα ενημέρωση είναι διαθέσιμη για το Mi A3 σας μεταβαίνοντας στο μενού Ρυθμίσεις. Η ενημέρωση έχει μέγεθος μεγαλύτερο από 1,3 GB.

Η Xiaomi δίνει τη νέα έκδοση λογισμικού λίγες μέρες μετά την δημόσια οργή που υπήρξε από την απενεργοποίηση της υποστήριξης διπλής SIM μέσω της τελευταίας ενημέρωσης που έφερε την έκδοση πακέτου MIUI V11.0.3.0.QFQMXTC. Η τελευταία ενημέρωση σχεδιάστηκε για χρήστες Mi A3 που έχουν κλειδωθεί στην Telcel, αν και κυκλοφόρησε κατά λάθος για παγκόσμιους χρήστες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όχι μόνο την απενεργοποίηση της δευτερεύουσας κάρτας SIM, αλλά και ένα νέο animation εκκίνησης, καθώς και ορισμένες περίεργες εφαρμογές που δεν στοχεύουν το παγκόσμιο κοινό.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://gadgets.ndtv.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο