15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Xiaomi απολυμαντής ρούχων UV 35lt και στεγνωτήριο… Στα 68€ και από Ευρώπη!!!… και δες το live!!!

Απόλυτα χρήσιμο ίσως όχι για την πρώτη  του ιδιότητα… αλλά για την δεύτερη… αυτήν του απολυμαντή UV για τα ρούχα, τα παπούτσια… παιδιά ο ΙΟΣ σέρνεται…

Με κατανάλωση στα 650W το μικρό του μέγεθος και η πολύχριστικότητα του μαζί με την μάρκα που το ακολουθει (Xiaomi) και ασφαλώς η τιμή του που είναι απίστευτη… το καθιστούν σαν ένα πολύ δυνατό πακέτο 

[Global Version] Xiaolang HD-YWHL01 UV Sterilization Pasteurization Smart Clothing Disinfection Dryer for Baby Underwear 35L Large Capacity 650W Power Sterilization Drying σε τιμή;;; 68.38€  από την Τσέχικη αποθήκη (CZ) του Banggood με κουπόνι BGde681a και σε λίγες μέρες στο σπίτι σας… και ασφαλώς χωρίς κανένα τελωνείο.
Link: https://bit.ly/3g8sFil

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

[signoff]

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο