18.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η Resurrection Remix 8.5.7 παρέχει μία custom Android 10 εμπειρία στους κατόχους Xiaomi κινητών όπως Mi A2, Redmi Note 8 και Pocophone F1!

Η Resurrection Remix ανακοίνωσε μια νέα σταθερή έκδοση της προσαρμοσμένης ROM που βασίζεται στο Android 10. Το Resurrection Remix 8.5.7 είναι τώρα διαθέσιμο για λήψη για τις συσκευές Xiaomi και Redmi, όπως τα Xiaomi Mi A2, Mi 9T, Redmi Note 7 Pro, Redmi Note 8 και Pocophone F1. Η προσαρμοσμένη ROM μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με smartphone από άλλους OEM.

Οι χρήστες smartphone που τους αρέσει να τροποποιούν τη συσκευή της επιλογής τους με προσαρμοσμένα ROM θα χαρούν να ακούσουν ότι η Resurrection Remix έχει αναπτύξει μία ROM που φέρεται να είναι πλήρως σταθερή και βασίζεται στον ανοιχτό κώδικα από το Android 10. Το νέο πακέτο λογισμικού φέρνει επίσης ενημερώσεις ασφαλείας μέχρι σήμερα, καθώς προέρχονται από τον Αύγουστο του 2020.

Προς το παρόν, το Resurrection Remix 8.5.7 μπορεί να ληφθεί για τα smartphone Xiaomi / Redmi (ο κωδικός όνομα της συσκευής είναι σε παρένθεση):

  • Xiaomi Mi A1 (tissot), Xiaomi Mi A2 (jasmine_sprout)
  • Xiaomi Mi 6X (wayne)
  • Xiaomi Mi 9 Lite/Mi CC9 (pyxis)
  • Redmi 4A (rolex), Redmi 4X (santoni), Redmi 5 (rosy), Redmi 5A (riva), Redmi 5 Plus (vince)
  • Redmi S2/Y2 (ysl)
  • Redmi 7 and Redmi Y3 (onclite and onc)
  • Redmi Note 4 (mido), Redmi Note 5 Pro (whyred), Redmi Note 6 Pro (tulip), Redmi Note 7/7S (lavender), Redmi Note 7 Pro (violet), Redmi Note 8/8T (gingko/willow), Redmi Note 9S (curtana), Redmi Note 9 Pro (joyeuse)
  • Redmi K20/Xiaomi Mi 9T (davinci), Redmi K20 Pro/Xiaomi Mi 9T Pro (raphael)
  • Redmi K30 4G/POCO X2 (phoenix)
  • Pocophone F1 (beryllium)

Οι λήψεις του Resurrection Remix 8.5.7 οργανώνονται με όνομα κωδικού, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τον σωστό σύνδεσμο για το smartphone Xiaomi ή Redmi. Η προσαρμοσμένη ROM που βασίζεται στο Android 10 είναι επίσης διαθέσιμη για ορισμένα Asus ZenFones, μερικές συσκευές Google, ορισμένα smartphone Motorola, διάφορες συσκευές OnePlus και τα Samsung Galaxy S9, Galaxy S9 + και Galaxy Note 9.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων σας και επιλέξτε το σωστό πακέτο λογισμικού για το smartphone σας πριν επιχειρήσετε να περάσετε την ROM στην συσκευή. Οι προγραμματιστές της XDA επισημαίνουν ότι αυτές οι συγκεκριμένες κατασκευές ROM, περιλαμβάνουν επίσης εφαρμογές Google Services, κάτι που αποτελεί πρόσθετο μπόνους εξοικονόμησης χρόνου.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.notebookcheck.net/

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο