15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει στην Κίνα το αναδιπλούμενο Galaxy W21

Το Galaxy W20 είναι μια παραλλαγή του Galaxy Fold της Samsung που κυκλοφόρησε στην κινεζική αγορά αποκλειστικά με 5G. Τώρα, φαίνεται να έχει έρθει η ώρα να δούμε τον διάδοχο του, τους επόμενους μήνες. Ο ΚΑΕ έχει πιστοποιήσει μια νέα συσκευή με αριθμό μοντέλου που ενδέχεται να ταιριάζει με μια τέτοια συσκευή με τον ρυθμιστή 3C.

Αν νομίζατε ότι η κυκλοφορία της πρώτης γενιάς πτυσσόμενου κινητού της Samsung θα αναιρούσε τη σειρά Galaxy W, αποτελούμενη από flip τηλέφωνα με premium προδιαγραφές που περιλάμβαναν διπλές οθόνες AMOLED. Ωστόσο, ο OEM προχώρησε στην κυκλοφορία του W20 στην κύρια αγορά αυτής της γραμμής, την Κίνα. Αποδείχθηκε μια έκδοση του Fold που διακρίθηκε κυρίως με 5G και διαφορετικά πίσω πάνελ.

Τώρα, φαίνεται ότι αυτή η συσκευή θ’ αποκτήσει διάδοχο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 3C ενέκρινε την προς πώληση του Samsung SM-W2021. Καθώς το W20 ήταν το SM-W2020, πιθανότατα θα έχει το Galaxy W21 ως όνομα προϊόντος. Δυστυχώς, η νέα διαρροή δεν μπορεί να μας πει πολλά για τις προδιαγραφές της, εκτός από το ότι έχει βαθμολογία για μέγιστο ρυθμό φόρτισης 25 watt (W).

Ωστόσο, κρίνοντας από τους πιθανούς προγόνους του, οι μελλοντικοί αγοραστές W21 μπορεί να περιμένουν ένα αναδιπλούμενο tablet με κύρια οθόνη AMOLED 7,6 ιντσών, με ρυθμό ανανέωσης 120 hertz (Hz). τριπλές κύριες κάμερες και ένα νέο είδος μεντεσέ.

Και πάλι, μπορεί επίσης να πάρει κάποιο είδος επεξεργασίας σχετικά με τις προδιαγραφές του, ώστε να το ξεχωρίσει από ένα τυπικό Galaxy Z Fold2. Όσον αφορά την τιμή του, το W20 ξεκινούσε στα 2936 $ ΗΠΑ κατά την κυκλοφορία του. οπότε μην περιμένετε η επόμενη γενιά να είναι φθηνότερη!

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.notebookcheck.net/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο