14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ψάχνετε για νέα τηλεόραση!? Η Samsung δέχεται προπαραγγελίες για την νέα της 110 ιντσών MicroLED TV……!

Κατ’ αρχάς να πω ότι το νέο είναι αληθινό. Η Samsung πράγματι δέχεται προπαραγγελίες για την τελευταία της τηλεόραση, την 110 ιντσών MicroLed. Θα μου πείτε βέβαια….που, πως, γιατί? Εδώ να πω ότι οι παραγγελίες ισχύουν μόνο εάν ζείτε στην Κορέα. Δυστυχώς Ελλάδα δεν στέλνει ακόμα, μιας και είναι λίγο δύσκολο να κρυφτεί στο τελωνείο και να περάσει έτσι….!

Η πρώτη έτοιμη για εγκατάσταση MicroLED τηλεόραση της Samsung παρουσιάστηκε στις αρχές του μήνα. Η εταιρεία ανακοίνωσε τώρα ότι θα αρχίσει να δέχεται προπαραγγελίες για την premium τηλεόραση στη Νότια Κορέα. Όσοι προπαραγγείλουν την τηλεόραση MicroLED 110 ιντσών θα έχουν πρόσβαση σε διάφορα προνόμια.

Οι προπαραγγελίες για την τηλεόραση MicroLED θα ξεκινήσουν αύριο και θα συνεχιστούν έως τις 29 Ιανουαρίου 2021. Η Samsung δημιούργησε μια εντελώς νέα διαδικασία για να προσφέρει συμβουλές στον αγοραστή απευθείας από την προπαραγγελία έως την εγκατάσταση της νέας τηλεόρασης. Η εταιρεία θα στείλει μια λιμουζίνα όταν οι πελάτες επισκέπτονται ένα ειδικό κατάστημα συμβούλων. Επιπλέον, μια ειδική ομάδα θα εγκαταστήσει την τηλεόραση MicroLED στο σπίτι του αγοραστή. Η εταιρεία της Νότιας Κορέας προσφέρει επίσης 7ετή εγγύηση για τη νέα τηλεόραση.

Οι πελάτες μπορούν να προπαραγγείλουν την τηλεόραση μέσω εξειδικευμένων τηλεφωνικών κέντρων, Samsung Digital Plaza και άλλων. Οι παραδόσεις της τηλεόρασης MicroLED θα ξεκινήσουν μετά την κυκλοφορία της τον Μάρτιο του 2021.

Κατά την προπαραγγελία της τηλεόρασης MicroLED, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από τρία πακέτα: Chef Collection, Home Cinema και Relax. Το Chef Collection θα συνοδεύεται με ψυγείο Samsung Chef Collection (Mare Blue), το οποίο διαθέτει μεταλλικές πόρτες σχεδιασμένες από την ιταλική εταιρεία De Castelli. Το πακέτο Home Cinema θα συνοδεύεται από τον προβολέα ακτίνων λέιζερ The Premiere, το πολυτελές ηχείο JBL L100 Classic και μια καρέκλα μασάζ. Το πακέτο Relax περιλαμβάνει αεροπορικά ταξίδια και καταλύματα για να επισκεφθείτε το νησί Jeju και να παίξετε επαγγελματικό γκολφ.

Η τηλεόραση MicroLED της Samsung προσφέρει εκπληκτική σχεδίαση και ποιότητα εικόνας

Η νέα τηλεόραση MicroLED της Samsung διατίθεται τώρα σε μια έκδοση 110 ιντσών, αλλά η εταιρεία σχεδιάζει να το λανσάρει σε περισσότερα μεγέθη οθόνης. Διαθέτει την τεχνολογία MicroLED και χρησιμοποιεί περισσότερα από 8 εκατομμύρια LED μεγέθους μικρομέτρου για τη δημιουργία διαφόρων ζωνών οπίσθιου φωτισμού. Αυτή η νέα τεχνολογία προσφέρει βαθύ μαύρο όπως OLED, υψηλή αναλογία αντίθεσης και πολύ υψηλή φωτεινότητα για μια συναρπαστική εμπειρία. Η τηλεόραση έχει μονόλιθο σχεδιασμό, που σημαίνει ότι δεν έχει στεφάνες και κάθεται κοντά στον τοίχο.

Ψάχνετε για νέα τηλεόραση!? Η Samsung δέχεται προπαραγγελίες για την νέα της 110 ιντσών MicroLED TV......!

Η τηλεόραση MicroLED 110 ιντσών με επεξεργαστή Tizen της Samsung διαθέτει το «Majestic Sound System» με ρύθμιση ηχείων 5,1 καναλιών και το Object Sound Tracking. Διαθέτει επίσης επεξεργαστή Micro AI για την αναβάθμιση περιεχομένου και τη δυνατότητα 4Vue που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν ταυτόχρονα τέσσερα κανάλια. Η τηλεόραση θα κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές όπως την Μέση Ανατολή και τις ΗΠΑ τους επόμενους μήνες.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο