27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Αποκτήστε ΣΗΜΕΡΑ το Cosmote TV εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Δείτε πως θα το καταφέρετε! (video)

Η Cosmote σας έχει μία νέα μοναδική προσφορά, αυτή της Cosmote TV

Κάνε την καθημερινότητα σου πιο άνετη και διασκεδαστική, γεμάτη θέαµα και ψυχαγωγία µε τον πιο απλό και εύκολο τρόπο χάρη στις υπηρεσίες της COSMΟΤΕ TV. Με την COSMΟΤΕ TV, η ψυχαγωγία που πάντα ήθελες είναι στο χέρι σου µε το πάτηµα ενός κουµπιού.

Eπίσης με τη νέα COSMOTE TV οι συνδρομητές μπορούν να απολαμβάνουν περιεχόμενο από όλες τις θεματικές κατηγορίες: Αθλητικά, Κινηματογραφικά, Ντοκιμαντέρ, Ελληνικά και Παιδικά, από ένα ενιαίο μενού από linear Κανάλια & On Demand.

Πριν από λίγα λεπτά εμφανίστηκε στην εφαρμογή της Cosmote μία νέα προσφορά…ΔΩΡΕΑΝ το Cosmote TV για 10 ημέρες!

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ XMAS COSMOTE TV OTT MINI PACKS – ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2020

1. H Προωθητική Ενέργεια XMAS COSMOTE TV OTT Mini Packs διαρκεί από τις 18/12/2020 έως τις 06/01/2021.

2. Η ενέργεια περιλαμβάνει την δυνατότητα της Δωρεάν ενεργοποίησης ενός εκ των προσφερόμενων πακέτων COSMOTE TV OTT CINEMA MINI PACK ή COSMOTE TV OTT SPORTS MINI PACK μέσω του My COSMOTE app & My COSMOTE web. Δεν υπάρχει καμία δυνατότητα ενεργοποίησης και των δύο προσφερόμενων πακέτων για τον ίδιο Συνδρομητή.

3. Η υπηρεσία διατηρείται ενεργή για 10 ημέρες, από την ημερομηνία ενεργοποίησης. Μετά την λήξη της δωρεάν περιόδου η υπηρεσία τερματίζεται αυτόματα και δεν δύναται να ενεργοποιηθεί εκ νέου.

4. Με την αποδοχή των όρων της προωθητικής ενέργειας ο Συνδρομητής έλαβε γνώση και αποδέχεται και τους Ειδικούς & Γενικούς όρους Προωθητικής Ενέργειας COSMOTE TV OTT Mini Packs.

 

Γενικοί όροι

 

Αποκτήστε ΣΗΜΕΡΑ το Cosmote TV εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Δείτε πως θα το καταφέρετε!

Μπαίνοντας μέσα στην εφαρμογή, στο πάνω μέρος θα δείτε το εξής εικονίδιο ανάμεσα στις άλλες προσφορές που τρέχουν αυτή την περίοδο από την εταιρεία. Πατώντας το εικονίδιο, θα μεταφερθείτε σε μία νέα σελίδα όπου θα δείτε τα εξής:

Σε προσφορά ή μάλλον εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για 10 ημέρες μπορείτε να έχετε ή το Mini Pack Cinema ή το Sports. για το τι περιέχει το καθένα, αρκεί να πατήσετε στο “Δες περισσότερα” και θα δείτε…

Αποκτήστε ΣΗΜΕΡΑ το Cosmote TV εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Δείτε πως θα το καταφέρετε!

Mini Pack Cinema

Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι μοναδικά παρέα με την COSMOTE TV που σου προσφέρει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσεις εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το Cinema Mini Pack και να απολαύσεις ατελείωτο θέαμα για 10 ολόκληρες ημέρες ! Παρακολούθησε το πλούσιο χριστουγεννιάτικο τηλεοπτικό πρόγραμμα και όχι μόνο , μέσα από τα κανάλια COSMOTE CINEMA 1HD , 2HD , 3 & COSMOTE SERIES , αλλά και από το άκρως Χριστουγεννιάτικο pop up κανάλι COSMOTE CINEMA CHRISTMAS . Επιπλέον αποκτάς πρόσβαση στον πλούσιο On demand κατάλογο με ταινίες & σειρές εντελώς δωρεάν ! Το πακέτο τερματίζεται αυτόματα μετά το πέρας των 10 ημερών , από την στιγμή της ενεργοποίησης και δεν υπάρχει δυνατότητα να διατηρηθεί . Έχεις τη δυνατότητα να ενεργοποιήσεις μόνο ένα πακέτο και μόνο για μία φορά . Μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή της COSMOTE TV και να συνδεθείς με τα COSMOTE id στοιχεία που έχεις συνδεθεί στο My COSMOTE .

Αποκτήστε ΣΗΜΕΡΑ το Cosmote TV εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Δείτε πως θα το καταφέρετε!

 

 

Sports Pack

Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι μοναδικά παρέα με την COSMOTE TV που σου προσφέρει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσεις εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το Sports Mini Pack και να απολαύσεις ατελείωτο θέαμα για 10 ολόκληρες ημέρες ! Δες το μοναδικό υπερθέαμα των κορυφαίων διοργανώσεων που προβάλλονται μέσα από τα αθλητικά κανάλια COSMOTE SPORTS 1HD , 2HD , 3HD , 4HD , 5HD , 6HD , 7HD , 8HD , 9HD & Highlights αλλά και το COSMOTE SPORTS 4K για να το βλέπεις στη μεγάλη οθόνη ! Το πακέτο τερματίζεται αυτόματα μετά το πέρας των 10 ημερών , από την στιγμή της ενεργοποίησης και δεν υπάρχει δυνατότητα να διατηρηθεί . Έχεις τη δυνατότητα να ενεργοποιήσεις μόνο ένα πακέτο και μόνο για μία φορά , Μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή της COSMOTE TV και να συνδεθείς με τα COSMOTE id στοιχεία που έχεις συνδεθεί στο My COSMOTE

Αποκτήστε ΣΗΜΕΡΑ το Cosmote TV εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Δείτε πως θα το καταφέρετε!

Διαλέξτε ποιο από τα δύο πακέτα θέλετε και θα μεταφερθείτε σε νέα σελίδα, όπου θα φανούν τα στοιχεία σας και θα είστε ένα κλικ πριν την τελική ενεργοποίηση!

Αποκτήστε ΣΗΜΕΡΑ το Cosmote TV εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Δείτε πως θα το καταφέρετε!

 

Ενημέρωση (30/12 – 15:00) : Επειδή κάποιοι, παρόλο που σας ανέβασα φωτογραφίες και τους όρους από την Cosmote, πιστεύεται ότι ή δεν υπάρχει ή έληξε η προσφορά, μπήκα πριν από λίγο στην εφαρμογή και η προσφορά ήταν ακόμα εκεί. Δείτε και το σχετικό βίντεο…

Να προσθέσω άλλο ένα στοιχείο…στη σύζυγο της ήρθε η προσφορά σαν μήνυμα SMS με το εξής μήνυμα – ΦETOΣ TA XPIΣTOYΓENNA H COSMOTE TV ΣAΣ ΠPOΣΦEPEI ENTEΛΩΣ ΔΩPEAN TO CINEMA ‘H SPORTS MINI PACK ΓIA 10 OΛOKΛHPEΣ HMEPEΣ! ENEPΓOΠOIHΣTE EΩΣ 6 IANOYAPIOY TO ΠAKETO ΠOY ΘEΛETE ΣTO MY COSMOTE APP https://f26sd.app.goo.gl/XmasTV

Το γιατί κάποιοι δεν την βλέπετε την προσφορά δεν το ξέρω. Ίσως ένα τηλέφωνο στην εξηπυρέτηση πελατών να βοηθήσει. Πάντως η προσφορά υπάρχει και σας το έχω δείξει με πολλούς τρόπους.

Καλή θέαση!

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

4 Comments

  1. Επικοινωνησα μαζι τους γιατι δεν βλεπω την προσφορα, η απαντηση τους περιορισμενη διαθεσιμότητα, και οταν ρώτησα γιατι εμεις δεν ειμαστε καλοι πελατες? οι λογαριασμοι εξωφλουνται στην ωρα τους και γιατι ειναι επιλεκτικοι? πολυ απλα τερμάτισαν την συνομιλία, το σωστο θα ηταν ή ολοι ή κανένας

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο