16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δείτε τα πρώτα βίντεο από νυκτερινή λήψη από το νέο Xiaomi Mi 11….εντυπωσιακό!

Η Xiaomi παρουσίασε πρόσφατα το πρώτο τηλέφωνο στον κόσμο που διαθέτει το νέο τσιπ Snapdragon 888 της Qualcomm – το Mi 11.

Η συσκευή διαθέτει όλες τις premium προδιαγραφές που θα περίμενε κανείς από μια ναυαρχίδα επόμενης γενιάς, συμπεριλαμβανομένης της οθόνης QHD + AMOLED 6,81 ιντσών με ανανέωση 120Hz ρυθμός, έως και 12 GB RAM LPDDR5, αλλά και έως 256 GB γρήγορης αποθήκευσης UFS 3.1, με υποστήριξη γρήγορης ενσύρματης φόρτισης 55W, υποστήριξη γρήγορης ασύρματης φόρτισης 50W και ένα υπέροχο σύνολο φωτογραφικών μηχανών.

Επιπλέον, η συσκευή προσφέρει μερικές πραγματικά μοναδικές δυνατότητες, όπως έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη που διπλασιάζεται ως οθόνη καρδιακού ρυθμού, ταυτόχρονη κοινή χρήση ήχου με δύο συσκευές Bluetooth και μια λειτουργία νυχτερινού βίντεο που υποστηρίζεται από το BlinkAI. Παρόλο που δεν έχουμε ακόμη βρει το Xiaomi Mi 11 για να ελέγξουμε όλες τις εντυπωσιακές λειτουργίες του, το BlinkAI κυκλοφόρησε μερικά βίντεο επίδειξης που προβάλλουν τη νέα λειτουργία Night Video του Mi 11 σε δράση.

Η Xiaomi πρωτοστάτησε στη νέα λειτουργία Night Video στο Weibo λίγες μέρες πριν από την κυκλοφορία του Mi 11 μ’ ένα δείγμα βίντεο κλιπ που παρουσίασε για λίγο τις δυνατότητές του. Τα τελευταία κλιπ από το BlinkAI μας δίνουν μια καλύτερη ματιά στα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν από τη λειτουργία Night Video, παρουσιάζοντας σημαντικά φωτεινότερα και πιο ζωντανά πλάνα με ενεργοποιημένη τη λειτουργία.

Αν είστε περίεργοι για το πώς το Mi 11 κατάφερε να επιτύχει τέτοια αποτελέσματα, ακολουθεί μια σύντομη εξήγηση:

Η νυχτερινή λειτουργία βίντεο στο Mi 11 χρησιμοποιεί το λογισμικό βαθιάς μάθησης του BlinkAI «μαζί με τη μονάδα νευρωνικής επεξεργασίας (NPU) της Qualcomm, στον Snapdragon 888, με την εφαρμογή αλγορίθμων μηχανικής μάθησης σε πολύ θορυβώδη, χαμηλής ποιότητας βίντεο που λαμβάνονται κατά τη διάρκεια σεναρίων χαμηλού φωτισμού, με βελτίωση του βίντεο σε χιλιοστά του δευτερολέπτου. Η πατενταρισμένη πλατφόρμα λογισμικού βελτίωσης απεικόνισης που βασίζεται σε τεχνολογία AI βασίζεται σε ένα πλαίσιο νευρωνικού δικτύου που μιμείται τις κρίσιμες πτυχές του τρόπου λειτουργίας του ανθρώπινου οπτικού συστήματος. Βασίζεται σε πρωτοποριακή έρευνα απεικόνισης σε βάθος και αποσκοπεί στο να βοηθήσει το υλικό της κάμερας στη λήψη εικόνων κάτω από δύσκολες ρυθμίσεις με τον τρόπο που κάνουμε ως άνθρωποι. ”

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο