16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αύριο η Xiaomi μας ετοιμάζει κάτι και ετοιμαστείτε για βεγγαλικά μας λέει!!!

Το μεσημέρι στις 24 Ιανουαρίου, ο αξιωματούχος της Xiaomi Smart Life Weibo κυκλοφόρησε μια ειδοποίηση λέγοντας ότι ένα νέο προϊόν θα ανακοινωθεί αύριο (25 Ιανουαρίου).

Η επίσημη ανακοίνωσε έγραφε: “Για την αντίστροφη μέτρηση της (κινέζικης) Πρωτοχρονιάς, γιατί να έχετε λιγότερους συγγενείς και φίλους να σας συνοδεύσουν; Αυτή τη φορά, ένας μυστηριώδης νέος φίλος θα” πυροδοτήσει τα πυροτεχνήματα” μαζί σας. Τα αφρώδη πυροτεχνήματα θα φωτίσουν επίσης την όμορφη σας χρονιά! Θυμάστε ποια ήταν η τελευταία φορά που παρακολουθήσατε πυροτεχνήματα μαζί σας; # 来 拜年 的 新 朋友 # Θα τα πούμε στις 25 Ιανουαρίου. ”

Κρίνοντας από τις αφίσες, το μυστηριώδες νέο προϊόν φαίνεται να είναι ένα τεράστιο Xiaomi κουνέλι, γεμάτο με “διαμάντια” σαν διακόσμηση, gia nα πρέπει να μπορεί να λάμπει.

Από αυτήν την αφίσα, το νέο προϊόν θα μπορούσε να είναι ένα παιχνίδι Πρωτοχρονιάς ειδικά προετοιμασμένο για παιδιά ή μια μηχανή ιστορίας Mi Rabbit.

Αύριο η Xiaomi μας ετοιμάζει κάτι και ετοιμαστείτε για βεγγαλικά μας λέει!!!

Το προηγούμενο λανσάρισμα Mi Rabbit story machine mini κοστίζει 149 γιουάν και κέρδισε το βραβείο Red Dot 2018.

Επισήμως, αυτός είναι ένας μικρός άντρας που μπορεί να συνοδεύσει τα παιδιά. Η εμφάνιση είναι απλή και μικρή και ο σχεδιασμός είναι ζεστός και προσεκτικός. Η χαριτωμένη εικόνα κουνελιού κινουμένων σχεδίων προσελκύει την αγάπη των παιδιών. Οι λεπτομέρειες έχουν επίσης εξεταστεί και υποβληθεί σε επεξεργασία επανειλημμένα για την ενίσχυση της εμπειρίας των παιδιών.

Η έκδοση mini Bluetooth του μηχανήματος αφήγησης Mi Rabbit μπορεί να γίνει το αποκλειστικό ηχείο Bluetooth του μωρού αφού συνδεθεί σε κινητό τηλέφωνο. Το δημοφιλές περιεχόμενο που ενημερώνεται σε μεγάλες πλατφόρμες, μπορείτε να ακούτε ό, τι θέλετε να ακούσετε στα χέρια σας.

Αύριο η Xiaomi μας ετοιμάζει κάτι και ετοιμαστείτε για βεγγαλικά μας λέει!!!

Διαθέτει ενσωματωμένη κάρτα μνήμης 16G, η οποία μπορεί να ληφθεί μέσω σύνδεσης USB με υπολογιστή. Οι τεράστιοι πόροι του Story Cloud 20000+ μπορούν να ενημερωθούν και η μεγάλη χωρητικότητα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των μωρών 0-6 ετών σε διαφορετικά στάδια.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο