12.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

H Volkswagen φέρνει το νέο και πιο προσιτό ηλεκτρικό αυτοκίνητο της!

Βασισμένο στη νέα πλατφόρμα MEB-Lite, το νέο μικρό ηλεκτρικό χάτσμπακ και SUV της VW φιλοδοξεί να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ηλεκτρικά του άμεσου μέλλοντος.

Ο Πρόεδρος της Volkswagen Ralf Brandstätter αποκάλυψε ότι η μάρκα συνεχίζει να εξελίσσει την ηλεκτρική της τεχνολογία και μάλιστα, η εξέλιξη της νέας πλατφόρμα MEB-Lite πάνω στην οποία θα βασιστούν τα νέα ηλεκτρικά, αποτελεί προτεραιότητα για την εταιρεία.

Η πλατφόρμα αυτή που μπορεί να φέρει μικρότερες μπαταρίες έως και 45 kWh θα αποτελέσει τη βάση για το νέο μικρό ηλεκτρικό χάτσμπακ και SUV της μάρκας, το οποία θα ονομαστούν πιθανότατα ID.1 και ID.2 αντίστοιχα. Τα δύο μοντέλα θα τοποθετηθούν στη γκάμα ακριβώς δίπλα από τα Polo και T-Cross, που θα συνεχίσουν να έχουν μοτέρ εσωτερικής καύσης.

Στόχος της μάρκας είναι τα νέα αυτά ηλεκτρικά να παρουσιαστούν το 2025 έχοντας τιμή κάτω από 20.000 ευρώ. Θα αποτελέσουν συνέχεια μιας σειράς παρουσιάσεων νέων ηλεκτρικών κάθε χρόνο από φέτος και έπειτα, αφού το 2022 θα δούμε στην παραγωγή το νέο ID.6 (μόνο για την Κίνα), το 2023 θα έχουμε το ID.5 (ηλεκτρικό SUV-Coupe) και το 2024 το MPV ID Buzz.

To 2025 αναμένεται επίσης να μπει στην παραγωγή το «Aero-B», ένα ηλεκτρικό στέισον που θα βασιστεί πάνω στο πρωτότυπο ID Vizzion sedan. Θυμίζουμε ότι αυτή τη στιγμή η γερμανική μάρκα διαθέτει στη γκάμα της το ηλεκτρικό μικρομεσαίο χάτσμπακ ID.3 και το SUV, ID.4.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι εκτός των νέων προσιτών ηλεκτρικών Volkswagen, η νέα πλατφόρμα MEB-Lite θα αποτελέσει τη βάση για το χτίσιμο ηλεκτρικών μοντέλων και άλλων μαρκών του Group, όπως η SEAT, η Skoda και η CUPRA.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο