22.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα κουνούπια έρχονται… εσύ τι κάνεις; Στα 13€!!! Θωρακίσου φυσικά… και με Xiaomi ZMI QINGHE Mosquito Dispeller

Πραγματικά τέτοια προϊόντα δουλεύουν και το κάνουν καλά και διαρκούν περίπου 100 ημέρες (σχεδόν όλο το καλοκαίρι δηλαδή)… χωρίς καπνούς, αναθυμιάσεις, πρίζες και χημικά χάρις στις Πτητικές οργανικές ενώσεις που έχει.

Έχω φέρει μπόλικα από “δαύτα” στο κανάλι και μια και τα βρήκα σε φοβερή τιμή λέω να αναπληρώσω κι εγώ το Stok του σπιτιού μου…

ZMI QINGHE Mosquito Dispeller Outdoor&Indoor Windoor Suspended Insert Mosquito Repeller with Timer σε τιμή;;; 13,41€ από το Banggood με κουπόνι BGAP2003 και με οποιαδήποτε μέθοδο αποστολής επιλέξετε γιατί είναι κάτω από 22€ και δεν υπάρχει θέμα τελωνείου.

Link: https://bit.ly/2QlFZZ1

[signoff]

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο