20 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Είχατε πρόβλημα τον προηγούμενο μήνα με τις Android εφαρμογές σας (webview)!? Πήραμε επιτέλους επίσημη απάντηση γιατί!

Τον περασμένο μήνα, πολλοί χρήστες συσκευών με οποιαδήποτε έκδοση Android αντιμετώπισαν πολλαπλά σφάλματα σε μεγάλο αριθμό εφαρμογών. Ένα μήνα αργότερα, η Google δημοσίευσε τελικά μια επίσημη αναφορά για τους λόγους για το τι συνέβη και γιατί αυτή η βασική διαδικασία συστήματος Android γονάτισε το λειτουργικό σύστημα.

Η ομάδα του Google Workspace είπε ότι τα σφάλματα εφαρμογών προκλήθηκαν από «ένα σφάλμα στην πειραματική τεχνολογία και την προσαρμογή του Chrome και του WebView». Είναι υπεύθυνο για το γεγονός ότι οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν το WebView για την απόδοση περιεχομένου ιστού ήταν ασταθείς.

«Η επιδιόρθωση απαιτούσε τη διανομή ενημερωμένων δυαδικών αρχείων για το Chrome και το WebView. Αυτές οι νέες κυκλοφορίες διατέθηκαν για διανομή μέσω του Google Play για αυτόματες και μη αυτόματες ενημερώσεις », ανέφερε η δήλωση. Μια νέα ενημέρωση για το WebView ήταν διαθέσιμη μια ημέρα μετά την αναφορά του σφάλματος. Το Chrome έλαβε επίσης μια ενημέρωση αμέσως μετά.

Παρά το γεγονός ότι το πρόβλημα επιλύθηκε γρήγορα, το Google θέλει να το παίξει με ασφάλεια, έτσι ώστε να μην συμβεί ξανά. Ως εκ τούτου, η εταιρεία θα “επικυρώσει το WebView και τις σχετικές εφαρμογές για την ετοιμότητα παραγωγής” βελτιώνοντας παράλληλα την “πειραματική δοκιμή και διαδικασία ανάπτυξης”. Εάν αποτύχει κατά τη διάρκεια της δοκιμής, το WebView θα επανέλθει σε “ασφαλή λειτουργία” ή σε γνωστή καλή κατάσταση.

Όπως διαβεβαίωσε η Google, οι πρόσφατες ενημερώσεις στο Chrome και στο Android System WebView επιδιορθώνουν το πρόβλημα λειτουργίας της εφαρμογής. Εάν ορισμένα βοηθητικά προγράμματα στη συσκευή σας εξακολουθούν να παρουσιάζουν σφάλμα ή να λειτουργούν ασταθή, πρέπει να εγκαταστήσετε τις ενημερώσεις υπηρεσίας.

Βέβαια εμείς εδώ στο iTechNews.gr σας είχαμε επισημάνει τι φταίει και πως να το λύσετε τότε.

 

[signoff]

 

via

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο