15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το Xiaomi 10S προωθεί τη σταθερή έκδοση MIUI 12.5

Το Xiaomi Mi 10S κυκλοφόρησε τη σταθερή έκδοση MIUI 12.5, ο αριθμός έκδοσης είναι ο ίδιος με την προηγούμενη εσωτερική έκδοση beta και το μέγεθος είναι 487MB ή 356MB.

Εάν δεν την λάβετε, κάντε κλικ στην επάνω δεξιά γωνία -> Ρυθμίσεις ενημέρωσης συστήματος -> Συμμετοχή στο σχέδιο αναβάθμισης προτεραιότητας.

Η Xiaomi κυκλοφόρησε την τελευταία γενιά του συστήματος MIUI 12.5 τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους. Η εταιρεία είπε ότι αυτή η αναβάθμιση είναι μια σημαντική ενημέρωση έκδοσης. Όσον αφορά την ευχέρεια, η εταιρεία ισχυρίστηκε ότι η χρήση της μνήμης του συστήματος έχει μειωθεί κατά 35% κατά μέσο όρο, η κατανάλωση ενέργειας κατά 25% και η λειτουργία της σούπερ ταπετσαρίας μειώνει την κατανάλωση έως και 40%.

Το MIUI 12.5 φέρνει μια νέα αρχιτεκτονική εφέ κίνησης κώνου, πιο συναρπαστική ημιδιαφανή θόλωση κίνησης, νέα σούπερ ταπετσαρία, νέους ήχους συστήματος ειδοποιήσεων, πιο ευαίσθητη αφή δόνησης και λειτουργία συνεργασίας MIUI +.

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το νέο κινητό τηλέφωνο Xiaomi Mi 10S τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, το οποίο έχει αναβαθμιστεί με τσιπ Qualcomm Snapdragon 870, στερεοφωνικό διπλό ηχείο Harman Kardon και κλασική σχεδίαση εμφάνισης Xiaomi 10 Extreme Commemorative Edition.

 

[signoff]

 

via

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο