18.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Hyundai και Kia αναγκάστηκαν να σταματήσουν την παραγωγή αυτοκινήτων στην Νότια Κορέα λόγο έλλειψης ημιαγωγών!

Στις 17 Μαΐου, σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης, καθώς το πρόβλημα της έλλειψης ημιαγωγών έχει ενταθεί, οι αυτοκινητοβιομηχανίες της Νότιας Κορέας Hyundai Motor και Kia Motors αποφάσισαν να κλείσουν προσωρινά την παραγωγή στα τοπικά εργοστάσιά τους.

Έτσι και για το χρονικό διάστημα των δύο ημερών, το εργοστάσιο της Hyundai Motor στο εργοστάσιο της Ulsan και της Kia Motor στο Soha θα επηρεαστούν από αυτήν την απόφαση.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, λόγω της έλλειψης ημιαγωγών, όπως μονάδες ελέγχου αερόσακων (ACU), η Hyundai Motor θα αναστείλει ορισμένες γραμμές παραγωγής στο εργοστάσιό της Ulsan. Συγκεκριμένα, η γραμμή παραγωγής Ulsan Plant 5 (Ulsan Plant 5) No. 52 της εταιρείας θα διακοπεί στις 17 και 18 Μαΐου και το Ulsan Plant 3 (Ulsan Plant 3) θα σταματήσει στις 18 Μαΐου.

Για τον ίδιο λόγο, η Kia θα αναστείλει τη λειτουργία του Soha Plant 2 (Soha Plant 2) στις 17 Μαΐου και στις 18 Μαΐου φέτος.

Λόγω της μακροχρόνιας σχέσης προσφοράς-ζήτησης ημιαγωγών αυτοκινήτων, το σχέδιο αποστολής της Hyundai έχει αναβληθεί. Η εταιρεία έστειλε επιστολή συγγνώμης σε πελάτες που περιμένουν την αποστολή στο όνομα της Γουόν Γουο, αντιπροέδρου της εγχώριας επιχειρηματικής μονάδας.

Ο Yoo δήλωσε στην επιστολή συγγνώμης ότι ο κύριος λόγος για την καθυστέρηση στην παράδοση του οχήματος ήταν η ανεπαρκής παροχή βασικών αγωγών για οχήματα. Η Hyundai Motor θα αναζητήσει εναλλακτικούς προμηθευτές για τις προμήθειες ημιαγωγών και θα παραδώσει τα οχήματα το συντομότερο δυνατό απλοποιώντας τις διαδικασίες παραγωγής.

Από το δεύτερο εξάμηνο του 2020, το πρόβλημα της έλλειψης τσιπ έχει γίνει το κύριο θέμα της βιομηχανίας ημιαγωγών. Προς το παρόν, αυτό το πρόβλημα είχε αντίκτυπο στις παγκόσμιες αυτοκινητοβιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των Hyundai Motors και Kia Motors.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ξένων μέσων, λόγω της έλλειψης ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, η Hyundai Motor ανέστειλε τη λειτουργία του Ulsan Plant 1 από τις 7 Απριλίου έως τις 14 Απριλίου φέτος και στις 6 Μαΐου και 7 Μαΐου φέτος, υπήρξε διακοπή λειτουργίας του Ulsan Plant 4 (Ulsan Plant 4).

Επιπλέον, η έλλειψη ημιαγωγών ανάγκασε το εργοστάσιο Asan της εταιρείας να αναστείλει την παραγωγή από 12 Απριλίου έως 13 Απριλίου και 19 Απριλίου έως 20 Απριλίου, αντίστοιχα.

 

[signoff]

 

via

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο