15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νέα υπηρεσία… Δες όλες τις αναζητήσεις που έχετε κάνει στη Google, σε μια σελίδα!!!!

Νέα υπηρεσία της Google με προστασία για τους χρήστες.

H Google προσφέρει πλέον μια νέα λειτουργία που δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να εντοπίσουν όλες τις αναζητήσεις που έχουν κάνει από τις διάφορες υπηρεσίες της, όπως το Google και το YouTube.

Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται μέσω ενός απλού browser και της διεύθυνσης https://myactivity.google.com/myactivity, στην οποία μπορεί να μπει κάθε συσκευή με συνδεδεμένο λογαριασμό.

Αν πιστεύετε ότι μπορεί κάποιος να πάρει, δε, το κινητό ή το tablet σας και να ψάξει τι έχετε αναζητήσει, μπορείτε να ορίσετε ακόμη μέχρι και κωδικό ως έξτρα βήμα ασφάλειας.

Για να ορίσετε κωδικό, χρειάζεται απλά να πάτε στο “Manage My Activity” verification link και μετά να βάλετε τις έξτρα επιλογές.

Μάλιστα, στην πλατφόρμα φαίνεται πλέον όλη η δραστηριότητά σας που σχετίζεται με την Google και έχετε και επιλογή για ποια στοιχεία θέλετε να διαγράφονται αυτόματα μετά από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο